-0.7 C
Chișinău
sâmbătă, 22 ianuarie, 2022

Vlad Filat este candidatul președintelui Timofti

Must read

Comentarii recente

filat_adevarul_roNicolae Timofti a anunțat acum câteva minute că Vlad Filat este candidatul desemnat pentru funcția de premier. Șeful statului a menționat că liderul PLDM a fost singurul candidat discutat cu fracțiunile din Parlament. Filat a fost propus de Partidul Liberal Democrat din Moldova. 

Marian Lupu a declarat astăzi după consultările cu șeful statului că este necesară desemnarea unui candidat la Guvern pentru a nu mai fi  tergiversată situația incertă din țară. Lupu a spus că dacă Vlad Filat îl va convinge că merită un alt mandat, atunci îl va vota. Mihai Ghimpu declară în continuare că este împotriva candidaturii liderului PLDM.

La 17.30, Vlad Filat va face declarații pentru presă.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

1 COMENTARIU

  1. Multă lume, din păcate, nu înţelege motivul adevărat al tergiversării alegerii prim ministrului, preponderent, a lui Filat. Prim ministru, fie Filat, fie altul, este responsabil în faţa poporului, dar şi în faţa ţărilor demacrate, privind puterea executivă. Filat,chiar dacă nu este chieie de biserică, dar îşi dă bine seama, că este responsabil, de cursul european, nivelul de trai a poporului,lupta cu corupţia. Nu Lupu şi Ghimpu, poartă această responsabilitate, ei doar fac demagogie crasă, îşi fac cu brio interesele şi arată cu degetul la Filat. Dar fie Filat sau altul, nu poate face nimic din motivul că corupţia condusă de Plahotniuc, conduce cu Lupu şi PD, cu Ghimpu şi Pl, cu Procuratura şi toate gudecătoriile, Centrul Anticorupţie, chiar, culmea, cu SIS-ul. Iar păcatul cel mai mare a lui Filat este, ca niţel a încercat, să strice cuibul mafiot al lui Plahotniuc, care i-a făcut gospodari pe mulţi, inclusiv şi pe ciobanul de la oi – Ghimpu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri