30.2 C
Chișinău
luni, 27 iunie, 2022

(VIDEO) Oazu Nantoi îndeamnă chișinăuenii să-l voteze pe Andrei Năstase

Must read

Comentarii recente

Analistul politic Oazu Nantoi a făcut joi un apel către toți chișinăuenii, dar în particular alegătorilor săi din 2015, să-l voteze pe Andrei Năstase în cadrul alegerilor municipale anticipate din 20 mai. 

El a declarat în cadrul unei conferințe de presă că „Ion Ceban și Silvia Radu au format un tandem condus de Plahotniuc împotriva lui Andrei Năstase” și că liderul Platformei DA este singurul candidat antisistem din alegerile din 20 mai.

Analistul politc a spus că socialiștii au susținut-o pe Silvia Radu în perioada în care aceasta a ocupat funcția de primar-interimar, exemplificând și prin faptul că fracțiunea PSRM din CMC, în frunte cu Ion Ceban, a fost foarte cooperantă cu Radu.

Nantoi, care a candidat în 2015 pentru funcția de primar al capitalei, a făcut un apel și către alegătorii săi de acum 3 ani.

„Mă adresez către cei 30.126 de alegători care m-au susținut în 2015, dar și către toți locuitorii capitalei, cei care doresc ca acest scrutin să devină un pas în direcția ruperii Moldovei din captivitate, să nu se lase manipulați de tandemul Plahotniuc-Dodon, să facem totul în direcția deșteptării cetățenilor și să-l votăm pe Andrei Năstase”, a declarat Oazu Nantoi.

Oazu Nantoi s-a clasat pe locul 3 în cadrul alegerilor din 2015, acumulând 10,1% din voturi.

Sursa:cotidianul.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri