27.7 C
Chișinău
joi, 11 august, 2022

Val Butnaru: Am avut o săptămână plină de intimidări şi încercări de a ne corupe

Must read

Comentarii recente

După anunţul privind interviul oferit de interlopul Vitalie Proca, Jurnal TV a devenit ţinta mai multor intimidări, dar şi încercări de sustragere a filmărilor făcute în Penitenciarul Jilava din Bucureşti, afirmă directorul postului de televiziune, Val Butnaru.

„Pe parcursul acestei săptămâni am avut parte de toate, de intimidări, de încercări de a sustrage materialul filmat la Bucureşti, încercări de a-i corupe pe unii colegi de-ai noştri. Aceste lucruri s-au făcut cu concursul unor foşti colegi de-ai noştri care acum s-au vândut lui Plahotniuc. Din grilele unor operatori de cablu a dispărut Jurnal TV. Oricum, totul este în zadar, totul este în van. Nu se mai poate schimba nimic”, a declarat Val Butnaru la Cabinetul din Umbră.

Directorul Jurnal TV a precizat că postul de televiziune va sesiza instituţiile de drept de la Londra şi Bucureşti în legătură cu dezvăluirile făcute de Vitalie Proca.

„Vom sesiza organele de anchetă din România şi Marea Britanie cu privire la informaţii pe care le-am dobândit. Vreau să-l asigur pe Il Coordonatore că ne vom folosi de nişte canale securizate şi informaţii noastre vor ajunge direct la destinatar”, a menţionat Val Butnaru.

Precizăm că, în cadrul interviului oferit în exclusivitate pentru Jurnal TV, interlopul moldovean Vitalie Proca a declarat că oligarhul Vladimir Plahotniuc este cel care a comandat asasinarea bancherului rus Gherman Gorbunţov.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

1 COMENTARIU

 1. EDELWEIS NU ERA PENTRU NICULINA BULAT

  Mai bine zis Edelweis nu era făcut de pârțul oligarh Plahotniuc pentru Niculina Bulat. Pârțul oligarh își cheltuia doar o mică parte din banii furați de la popor, dar nu pentru cei care aveau mare nevoie de ajutor medical, care se zbăteau între viață și moarte pe pragurile spitalelor regimului Plahotniuc. Aceștea nu sunt primiți în spital și sunt lăsați în stradă să moară cât mai repede și să lase în urma lor cale liberă pentru Edelweisuri cu fetișcane plătite din belșug de oligarh, știm noi pentru ce servicii, cât de medicale și cui.

  Unii se vor grăbi să spună, că vorbesc îndodi, asemenea pacientului “ivancelgroaznic, ciuleandra, etc.”, dar vorbesc în cunoaștere de cauză. A fost de ajuns, ca în filmul ăla
  “O zi din viața lui Vlad Plahotniuc”, regizat de burtosul Cristi Tabără cu atâta talent pupcurist să văd zâmbetul galeș adresat de “șefa” Edelweisului “bossului” său și mea devenit
  absolut clar, care-i rolul Edelweisului și de ce lucrătoarele cu posturile cele mai înalte arată atât de bine. Să fie cazul cel fericit, când frumusețea concubinează perfect cu talentul profesional? Nu cred, mai degrabă ar fi de crezut că frumusețea concubinează cu talentele de balerine.

  “Peste 20 de mii de copii au primit asistență medicală gratuită în cadrul proiectului „Renaște Moldova”. Fundaţia lui Vlad Plahotniuc Edelweiss a făcut totalurile campaniei
  de caritate pe parcursul acestui an. Astfel, din aprilie până în octombrie, cabinetul pediatric mobil a ajuns în 325 de localități.”

  Niculina Bulat nu va mai primi niciodată „asistență medicală gratuită în cadrul proiectului „Renaște Moldova” de la Fundaţia lui Vlad Plahotniuc Edelweiss”. Poate va primi asistență de înmormântare gratuită de la fundația Guvernul Republicii Moldova „Pavel Filip”. Poate Da!, dar poate Nu!, ca-n bălciul cela ieftin cu casete cu bani al țiganului, cela Negru de pe teliviziunea lui Plahotniuc PrimeTV. Dar pentru Niculina Bulat toate acestea n-au contat și nu vor mai conta NICIODATĂ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri