16.6 C
Chișinău
marți, 27 septembrie, 2022

Usatîi: „Plahotniuc este un interlop care a organizat tentativa de omor a lui Gorbunţov, iar acum, prin minciuni, vrea să-l aducă înapoi, poate-l va împuşca a doua oară”

Must read

Comentarii recente

usataiDupă declaraţiile fostei familii a lui Vitalie Proca, şi liderul formaţiunii „Partidul Nostru” a venit cu o reacţie. Într-o conferinţă online, Renato Usatîi a spus că Vladimir Plahotniuc este cel care a organizat tentativa de omor a lui Gherman Gorbunţov.

„Stimaţi procurori, v-aţi autosesizat după interviul lui Gorbunţov, i-a scris Bratunov cu lacrimi în ochi lui Harunjen că trebuie repornită cauza penală cu Universalbank, cu Usatîi. Iată Costea Botnari concret discută cu rudele lui Proca despre faptul că Proca trebuie să scrie ca să fie tot normal, că el nu-l ştie pe Plahotniuc, tot ei îi influenţează pe oamenii din anturajul lui Proca, ca Proca în România să închidă gura”, a mărturisit primarul de Bălţi.

Usatîi a accentuat că oligarhul Plahotniuc încearcă să facă tot posibilul ca să-l aducă pe Gherman Gorbunţov în Moldova pentru a-l împuşca a doua oară.

„Eu înţeleg că Plahotniuc face azi tot ca să demonstreze că eu sunt acel care a organizat această crimă. Vă spun încă o dată că Plahotniuc este un interlop care a organizat şi tentativa de omor asupra lui Gorbunţov şi acum, prin minciuni, vrea să-l aducă înapoi, poate-l va împuşca din a doua oară”, a spus Usatîi.

Surrsa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri