12.2 C
Chișinău
sâmbătă, 1 octombrie, 2022

Unul dintre fondatorii PD: „Acest partid s-a transformat într-o bandă de hoţi care deservesc interesele unui parazit social pe nume Plahotniuc”

Must read

Comentarii recente

plahotniucPartidul Democrat putea intra în istoria RM va un partid de centru, dar va intra ca o bandă de hoţi. De această părere este unul dintre fondatorii formaţiunii, Alexei Tulbure, care a părăsit rândurile PD acum şase ani, când în partid a venit oligarhul Vladimir Plahotniuc.

„Partidul Democrat din Moldova ar fi împlinit 20 de ani de la fondare. Sunt şi eu printre cei consideraţi fondatori ai PDM-ului şi-mi pasă şi mă priveşte, deşi am plecat din PDM încă 6 ani în urmă. Ar fi împlinit, să nu fi fost transformat într-o grupare criminală, ce deserveşte interesele unui parazit social pe nume Plahotniuc. Putea intra în istoria Moldovei ca un partid de centru, dar va intra (dacă…) ca o bandă de hoţi”, susţine Alexei Tulbure, fost ambasador al RM la ONU şi la Consiliul Europei.

„Cel mai trist este faptul că toată aşa-numita „lume bună” din PDM îşi dă foarte bine seama la ce participă şi din ce organizaţie fac parte. Îşi dau seama şi acceptă”, a punctat Alexei Tulbure.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri