-3.8 C
Chișinău
vineri, 3 februarie, 2023

Un tânăr român mai inteligent decât Einstein

Must read

Comentarii recente

5946198-largeUn băiat român de numai 11 ani din Marea Britanie are coeficientul de inteligenţă mai mare decât al fizicianului Albert Einstein, de 162, şi are chiar şi o teorie proprie despre crearea universului. Stabilit de 5 ani în Regatul Unit, împreună cu părinţii, băiatul este considerat un geniu.

Elev în clasa a cincea, Iulian Bărăscu a scris deja o carte şi vorbeşte engleza mai bine decât un profesor născut şi educat în Regat. Are chiar şi propria teorie despre crearea universului, care o contrazice pe cea a lui Stephen Hawking.

Părinţii au ştiut că au un copil excepţional de când Iulian era doar un bebeluş. Abia învăţase să vorbească şi putea rescrie toate cântecele şi poeziile, adaptându-le apoi cu propriile cuvinte. Ajuns la 11 ani acum, băiatul are un IQ de 162, iar jurnaliştii britanici spun chiar că este mai inteligent chiar decât Albert Einstein.

Deocamdată, Iulian urmează o şcoală normală din Dover, Kent, unde este stabilit împreună cu părinţii inca din 2009. Pe viitor visează să devină arhitect.

sursa: antena3.ro

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri