16.1 C
Chișinău
luni, septembrie 27, 2021

Specialiştii, ULUIŢI! O fetiţă de 3 ani a devenit cea mai tânără persoană primită vreodată în MENSA, egalând IQ-ul lui Einstein

Must read

Comentarii recente

specialistii-uluiti-o-fetita-de-3-ani-a-devenit-cea-mai-tanara-persoana-primita-vreodata-in-mensa-egaland-iq-ul-lui-einstein-video-18474304O fetiţă în vârsta de 3 ani, Alexis Martin, a devenit cea mai tânără persoană primită vreodată în Mensa, un club internaţional care accepta doar membri care se situează între cei mai inteligenţi 2% oameni de pe planetă, scrie Daily Mail.

Mai mult, fetiţa a făcut atât de bine şi de rapid testele de inteligenţă, încât specialiştii nici măcar nu au reuşit să-i calculeze IQ-ul cu exactitate.

Potrivit calculelor, Alexis are un IQ de peste 160, în condiţiile în care un individ mediu are un IQ de doar 100. Însă, cand Alexis a atins borna 160, a egalat IQ-ul unor genii precum Albert Einstein, Bill Gates sau Stephen Hawking.

În prezent, micuţa citeşte cărţi de la nivelul clasei a cincea şi a învăţat singură limba spaniolă cu ajutorul unui iPad.

Părinţii fetiţei sunt fericiţi de aptitudinile speciale ale fiicei lor, însă sunt îngrijoraţi că aceasta va avea probleme de integrare.

sursa: jurnalul.ro

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri