9.4 C
Chișinău
luni, 26 septembrie, 2022

Slusari îl ia la întrebări pe Dodon pe facebook. „Nu am posibilitatea să-l întreb personal pe președinte, sper că activiștii vor răspunde”

Must read

Comentarii recente

slusari-alexandruVicepreședintele Platformei Demnitate și Adevăr, Alexandru Slusari, ar vrea să-i pună câteva întrebări președintelui Igor Dodon și a decis să i le scrie pe facebook. În primul rând, Slusari îl întreabă pe Dodon dacă va convoca, în acest an, Consiliul de Securitate pentru a elucida furtul miliardului din sistemul bancar. Asta în condițiile în care s-a promis a se realiza acest lucru încă în luna ianuarie.

De ce președintele nu militează împotriva majorării amenzilor? Este cea de-a doua întrebare pusă de Slusari pentru Dodon. El spune că ar fi mai efectiv să iasă președintele cu o astfel de inițiativă decât să așteptăm decizia, deja știută, a Curții Constituționale.

Slusari se declară nemulțumit și de majorarea vârstei de pensionare. El îl întreabă pe Dodon de ce nu anulează această inițiativă.

„Apropo, au trecut doar câteva zile de la 1 aprilie dar oamenii deja povestesc cum au fost mințiți de televizoarele lui Plahotniuc despre faptul că vor primi o pensie cu 40% mai mare”, a scris Slusari.

Când va fi anulat decretul de numire a procurorului general, este o altă întrebare pusă de Slusari. Vicepreședintele PDA ar vrea să știe și care este poziția Partidului Socialiștilor față de schimbarea sistemului electoral.

„Sâmbătă, în cadrul unei conferințe internaționale, la întrebarea directă despre atitudinea față de schimbarea sistemului electoral, socialiștii alunecau de la răspuns atât de bine încât i-ar invidia și cei mai buni hocheiști”, a scris Slusari.

Alexandru Slusari vrea să mai știe dacă s-au adunat bani pentru referendum.

„Mai am întrebări dar nu vreau să obosesc oamenii. Am auzit că astfel de întrebări incomode au fost puse și la Râșcani, vinerea trecută. Acolo i-au amintit ce a promis în campania electorală știind ce prerogative are președintele. Nu a promis niciodată că va bate palma cu Plahotniuc”
, a conchis Slusari.

Sursa:independent.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri