-2.8 C
Chișinău
marți, 31 ianuarie, 2023

Președintele șantajat de Mihai Ghimpu

Must read

Comentarii recente

ghimpu-wordpress-com-2012-03-14-al-cui-candidat-este-timoftiPreședintele Nicolae Timofti spune că a fost amenințat și șantajat de liderul PL, Mihai Ghimpu. Șeful statului declară că Ghimpu i-ar fi spus că  dacă îl va desemna pe Vlad Filat candidat la funcția de prim-ministru, el va spune presei totul despre cetățeanul David, trimis de Timofti la Spitalul de Psihiatrie  în 1987, pe când era judecător. 

„Dl Ghimpu a cerut demisia mea și cu alte ocazii. Eu am înțeles că aceasta este o metodă a dânsului de a face politică. Vreau să-i amintesc dlui Ghimpu că am venit în această funcție la propunerea lui și a altor lideri din AIE. Nu m-am cerut și am venit cu un scop nobil – de a realiza un program de integrare în UE. Cazul cetățeanului David este cunoscut, nu a apărut acum așa cum spune dl Ghimpu. Marți chiar a dus în eroare publicul și o face intenționat fiindcă acest caz e cunoscut din 2001, atunci când comuniștii organizau eliberarea mea din funcția de președinte al Curții de Apel Republicane”, a spus șeful statului aseară, în cadrul emisiunii „Politica” de la TV7.

Ieri, în cadrul unei conferințe de presă, Mihai Ghimpu a cerut demisia lui Nicolae Timofti. Și anterior, șeful liberalilor a cerut demisia președintelui. Ghimpu a spus chiar că este gata să voteze o moțiune de cenzură împreună cu PCRM.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

1 COMENTARIU

  1. Ţară de nebuni! Aşa a-i putea califica situaţia din republică, scultînd aberaţiile neghiobului de Ghimpu, pe care nu-l mai poţi suporta. Deaceea mă întreb. Oare, chiar în ţara aceasta nu există oameni de stat cu mintea lucidă, forţe normale,ca să termine odată şi odată cu acest descreierat- Ghimpu ? Eu cred că sunt, şi nu puţini. Dacă este aşa, atunci de ce nu fac tot posibilul, ca ţara, cetăţenii să scape de acest individ hapsin de putere şi mulţi bani, de acest, antieuropean, antiromân, antipatriot ? El trebuie pus pe banca acuzaţilor, pentru furt, mafie, tîlhării, calomnii referitor la cei 7 deputaţi şi nu numai. El este un jidan şmecer, care mereu „прикидывается дурачком” (o face pe prostul), se dă mare patriot, mare român, mare cinstit, cel mai incoruptibil, cel mai mare adversar al politicii Kremlinului, dar de facto este un hoţ, un trădător de neam, un promotor al intrării republicii în Uniunea vamală. Mă miră profund unii, care încă cred în poveştile lui Ghimpu. El gîndeşte una, spune -alta, dar face a treia. El este cel mai antinaţional individ. Jos cu canalia aceasta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri