-3.9 C
Chișinău
joi, 20 ianuarie, 2022

Renato Usatîi: Dodon se înşală dacă crede că va sta la Condriţa, va primi bani de la Plahotniuc şi va avea o bătrâneţe decentă

Must read

Comentarii recente

usatiiModul în care Igor Dodon acţionează, îndeplinind comenzile oligarhului Vladimir Plahotniuc, nu îi va aduce un sfârşit bun, îl atenţionează pe şeful statului liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi.

„Plahotniuc i-a dat comandă să iasă să vorbească despre sistemul mixt, el a ieşit a treia zi după Paşte. Dacă îi va zice, va ieşi şi pe 8 martie, şi de Anul Nou, etc. (…) Lui Dodon trebuie să-i fie ruşine. Dacă el crede că va putea sta la Condriţa, primind bani de la Plahotniuc, şi va avea o bătrâneţe decentă, se înşeală”, a declarat Renato Usatîi într-o intervenţie live pe Facebook.

Acesta a recunoscut că poartă o parte din vină pentru prezenţa lui Dodon pe arena politică. Totodată, Renato Usatîi a ţinut să-i dea o replică acestuia pentru faptul că a numit formaţiunea „Partidul Nostru” o „bandă”.

„În prezent, când ne aflăm sub presiune, când oamenii noştri se află în puşcărie, când eu nu pot să mă întorc în ţară, iar această fată mică iese şi ne numeşte „bandă”, asta poate s-o facă doar cel mai mare ticălos”, a conchis Renato Usatîi.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri