30 C
Chișinău
vineri, septembrie 17, 2021

Reacție de la București: Leancă a pierdut ocazia să tacă

Must read

Iulian_Chifu-300x184Consilierul pentru Afaceri Strategice, Securitate şi Politică Externă al președintelui României Traian Băsescu, Iulian Chifu, a comentat pe rețeaua de socializare Facebook afirmațiile premierului de la Chișinău, Iurie Leancă, potrivit căruia declarațiile lui Băsescu despre unirea României cu Republica Moldova ar cauza ,,probleme cruciale”.

,,Domnul prim ministru al Republicii Moldova Iurie Leancă îşi prefaţează vizita la Bucureşti cu amestecul in politica dâmboviţeană. Păcat. Era diplomat, părea să aibă viitor, şi nu se remarcase încă spunând cine-i bun şi cine-i rău la Bucureşti. Ajutat de către toate instituţiile statului român , actualul prim ministru a pierdut ocazia să tacă, dacă nu înţelege cu adevărat ce se întâmplă la Bucureşti şi în regiune. Păcat! O abţinere ar fi fost mai potrivită, mai ales la o lună după un eveniment la care se referă. Gestul, chiar dacă îi este util în campania sa electorală, poate lesne fi interpretat drept lipsă de caracter”, a notat consilierul prezidențial.

InfoPrut amintește că preşedintele Traian Băsescu a declarat recent că următorul proiect de țară pentru România, după intrarea în NATO şi Uniunea Europeană, trebuie să fie unirea cu Republica Moldova.

Sursa: infoprut.ro

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri