3.2 C
Chișinău
joi, 28 octombrie, 2021

„Protestând vom scăpa de criminali”; Platforma Civică „Demnitate şi Adevăr” anunţă un nou protest pe 3 mai la Chişinău

Must read

Comentarii recente

Protest 2 25 ianuarie„Doar împreună putem scoate Moldova din ghearele regimului oligarhic, care a furat ţara şi ne-a adus la limita sărăciei”. O spun membrii Platformei Civice “Demnitate şi Adevăr”, care îi îndeamnă pe cetăţeni să participe la acţiunea de protest ce va avea loc pe 3 mai în centrul capitalei.

Potrivit organizatorilor, la guvernare nu este loc pentru cei care au furat miliarde din sistemul bancar, au subjugat justiţia şi au monopolizat presa.

„Protestul preconizat pentru 3 mai ar trebui să constituie o nouă Mare Adunare Naţională. Doar uniţi, doar solidari, doar prin proteste a zeci şi sute de mii de oameni ne mai putem salva ţara şi calea europeană. Moldova se află în captivitatea unui regim criminal, preocupat de strangularea democraţiei şi a statului de drept, devalizarea financiară a ţării şi a cetăţenilor. Instituţiile statului slujesc o mână de criminali de la guvernare şi îşi bat joc de cetăţeni, care astăzi sunt dezbinaţi pe tot felul de criterii”, a declarat avocatul Andrei Năstase, membru al Platformei Civice „Demnitate şi Adevăr”.

Sursa: vremeanoua.ro

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri