10.2 C
Chișinău
marți, septembrie 21, 2021

Procurorul general interimar confirmă că „jaful secolului” a ajuns în atenţia FBI; Andrei Năstase: Câte un Big Mac, vă rog, pentru naşul Plahotniuc şi finul Candu

Must read

Comentarii recente

andrei-suaProcurorul general interimar Eduard Harunjen a confirmat în plenul Parlamentului că jaful din sistemul bancar al Republicii Moldova a ajuns şi în atenţia organelor de drept din SUA.

Acest fapt a fost anunţat anterior de preşedintele Platformei Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, care a a fost audiat la Washington în cadrul investigaţiei demarate pe marginea furtului secolului şi a spălărilor de miliarde de dolari.

„Guvernul SUA are competenţa de a investiga pe întreg globul tranzacţiile dubioase care se referă la valuta lor, pentru că unele din ele pot prejudicia interesele statului. Am dat informaţii colegilor din SUA despre conturi, bănci, transferuri. FBI s-a informat şi a purces la o investigaţie proprie”, a declarat Harunjen în cadrul audierilor organizate ieri în Parlament.

În acest context, liderul PPDA a ţinut să-i dea o replică atât preşedintelui Parlamentului, Andrian Candu, cât şi naşului acestuia oligarhului Plahotniuc, care anterior s-au amuzat pe seama declaraţiilor făcute de Andrei Năstase.

„A zburat până în SUA să depună mărturii la McDonald’s? Lăsaţi-l să colinde mai departe fast-food-urile din SUA şi din Europa”, declara Plahotniuc într-un interviu pentru Tribuna.

big-mac-andrei

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri