-0.8 C
Chișinău
sâmbătă, 28 ianuarie, 2023

Principesa Margareta și Principele Radu vin la Chișinău

Must read

Comentarii recente

DSC_5639Succesorii Regelui Mihai întreprind o vizită oficială în Republica Moldova. Altețele sunt așteptate în această seară la un dineu oferit de primarul Dorin Chirtoacă. Reprezentanții Casei Regale din România vor vizita locuri de cult din Republica Moldova, vor participa la manifestări și se vor întîlni cu mai multe personalități din de la noi.

 Marți, Academia de Științe  va face o reuniune în cinstea Principesei și a Principelui. În cadrul ceremoniei, Principesa moștenitoare va primi Medalia Dimitrie Cantemir, Principele Radu va rosti o alocuțiune. Tot marți vor participa la Ceremonia de conferire Majestătii Sale Regele Mihai a titlului de Doctor Honoris Causa al Universității Agrare de Stat, dupa care Principele Radu va vizita mănăstirea Curchi.

Miercuri membrii familiei regale din România se vor întîlni cu Nicolae Timofti, iar ulterior vor participa la dineul oferit de vicepreședinții Parlamentului – Oleg Bodrug, Andrian Candu și Liliana Palihovici.

În ultima zi a vizitei, Altețele se vor întîlni cu  ÎPS Vladimir, Mitropolitul Moldovei si cu ÎPS Petru, Mitropolitul Basarabiei.

Glasul.md menționează că Principesa Margareta și Principele Radu vor mai vizita Universitatea de Stat din Bălți „Alecu Russo”, Cetatea Sorocii și vor merge în localitatea Reginei Maria.

 

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri