-2.3 C
Chișinău
sâmbătă, 28 ianuarie, 2023

Prag electoral de 7 la sută și CNA-ul înapoi la Guvern

Must read

Comentarii recente

95b1f9551fbdc666090eb4788ea27dffComuniștii vor să mărească pragul electoral, iar liberal-democrații solicită reîntoarcerea sub control guvernamental a Centrului Național Anticorupție. Informația a fost confirmată de speaker-ul interimar, Liliana Palihovici.

Potrivit vicepreședintelui Parlamentului, ieri, PLDM și PCRM au înregistrat la secretariat aceste două inițiative legislative.  „Sunt așa modificări și deja au intrat în procedură parlamentară. Este un proiect propus de un grup de deputați, care au o viziune a lor, alți deputați pot avea alte argumente. Trebuie să avem și opinia Comisiei Electorale și cea a societății civile, numai după asta vom decide dacă este nevoie de schimbat sau nu pragul electoral. La acest moment, PLDM-ul nu are  o poziție față de acest proiect, deoarece abia ieri a fost înregistrat”, a specificat Palihovici.

Sursa a menționat că deocamdată nu au avut consultări cu deputații comuniști în vederea alegerii Președintelui Parlamentului.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

1 COMENTARIU

  1. Dcă pragul electoral va fi de 7 la sută, atunci pentru PD şi PL va fi sfîrşitul şa aceasta este foarte bine. Tot răul în Moldova îl naşte Plahotniuk, prin PD şi Ghimpu, prin PL. Dacă ar scăpa bietul popor de aceste partide va fi minunat. Aceste partide sunt, cu adevărat, frîna integrării europene. Dar important trebuie de scăpat şi de A.Tănase, şi Gurin care sunt părtaşii lui Plahotniuc. PLDM nu trebuie să-i fie frică de alegeri, ei vor cîştiga mult mai mult. Succese!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri