2.7 C
Chișinău
miercuri, 1 decembrie, 2021

Porcii // Victor Ciobanu

Must read

Comentarii recente

victor ciobanuPunct de sprijin

Ieri a mai avut loc o şedinţă de judecată în dosarul Filat. Din nou cu uşile închise.

Bătaia de joc care se numeşte justiţie moldovenească continuă. Cu madam Beţişor în rolul principal.

Despre judecători aţi citit deja – corupţi, şantajabili etc. Adică, exact ce-i trebuie coordonatorului – întotdeauna gata să execute comanda. Nu le vedem mutrele, pentru că madama a zis că aşa trebuie. De ce? Dar ce mai contează?!

Postul tv al lui Plahotniuc a titrat: „A LEŞINAT SAU NU? Medicii fac lumină în cazul ex-premierului Vlad Filat. MANIPULARE în presa PRO-PLDM”. Care lumină? Iat-o: Pe de altă parte, solicitat de postul nostru (Publika, aţi ghicit!) de televiziune, vicedirectorul Centrului Naţional de Asistenţă Medicală Urgentă, Eleonora Tcaci, a declarat că în momentul în care echipa de medici a ajuns la faţa locului, inculpatul se afla în conştiinţă.

Citesc de pe alt portal: „Vlad Filat a suferit o lipotimie (leşin). Ajunşi la faţa locului, medicii de la 903 i-au acordat primul ajutor medical după leşin. Victima era deja conştientă. Deja, pacientul urmează să fie supravegheat de medicii de la penitenciar”, a declarat pentru UNIMEDIA vicedirectoarea instituţiei Tcaci Eleonora.

Acum eu trebuie s-i cred pe publikişti? Reiese că Unimedia a inventat dialogul cu medicul, ca şi termenul lipotimie? Hai să fim serioşi! Toată gunoiştea mediatică a preluat în cor, cum o face de obicei, aceeaşi poveste de doi bani, suptă dintr-o frază ruptă din context. Făcătură ordinară, tot ca de obicei. Cine manipulează? Ştie toată lumea. Chiar şi portalul analistului-centru-nu-ştiu-de-ce care se specializează pe ştiri despre prezervative găurite vine cu o avalanşă de ştiri:

·Noi detalii despre „leşinul” lui Vlad Filat: Tentativele disperate ale avocaţilor de a aburi populaţia.

·SCANDALOS! Ce spun martorii despre „leşinul” lui Filat şi MAREA GAFĂ a avocaţilor.

·SE STRÂNGE laţul: Motivul REAL pentru care Filat „a leşinat” în instanţa de judecată!

Citiţi continuarea pe Ziarul Naţional.

 

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri