-0.6 C
Chișinău
joi, 1 decembrie, 2022

Plahotniuc, în spatele panourilor „celor mai corupți magistrați”?

Must read

Comentarii recente

658x0_copy-of-judecatoriSurpriza de peste noapte – fețele celor mai corupți judecători din țară pe panourile publicitare din Chișinău. Avocații cred că se urmărește demiterea judecătorilor Nicolae Clima și  Vera Macinskaia din funcție. Dorin Chirtoacă a dat nume chiar „ingeniosului”, care a acționat ilegal.

Avocatul Ana Ursachi califică aceast fapt o reglare de conturi împotriva legii. „ Nu este altceva decît o provocare făcută de domnul Plahotniuc. Dacă nu se asigura că asemenea acțiuni vor fi nepedepsite, nu era să ne trezim cu fețele judecătorilor pe panouri. De regulă, ceea ce întîmplă urît în justiție vine din partea lui Plahotniuc” a precizat Ana Ursachi într-o emisiune de la Jurnal TV.

Mesajul panourilor, care  pleiază cu mesjaul corupției din justiție este salutat de către societatea civilă, avocatul consideră că nu este corect să se generalizeze opinia asupra tuturor judecătorilor.

Primarul Capitalei recunoște că s-a făcut o încălcare de lege și că fenomenul corupției există în Moldova, însă, afirmă el că s-a recurs la cea mai reușită modalitate de a o reprezenta.  „ Ceea ce vedem în oraș este răspunsul bandiților la o campanie de atac raider asupra Regiei Transport Electric din Capitală”, spune edilul, cu referire la Veaceslav Platon.

Avocatul Roman Zadoinov, consideră că s-a recurs la noțiunea de extremă necesitate, cînd se manifestă împotriva Legii, în scopul realizării unui interes. Acesta sugerează că trebuie să se verifice, dacă organizatorul faptului deține dovezi despre acțiunile de corupție a Verei Macinskaia și a lui Nicolae Clima.

Amintim că dimineață, pe cele mai importante străzi din Capitală au fost afișate panouri cu judecătorii Nicolae Clima și Vera Macinskaia, care sunt caracterizați ”cei mai corupți judecători din Moldova”, pe fundalul unei imagini cu dolari.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

1 COMENTARIU

  1. OAMENI BUNI ! Oare în ţara aceasta nu se găsesc forţe normale şi patriote, pentru a-l pune la punct pe mafiotul Plahotniuc, cu categorie superioară, ce şi-a creat anturajul său de lingăi, care duc ţara în neant. Dacă nu se găsesc aşa forţe, atunci trebuie implicat tot poporul, care va cere sprijinul ţărilor europene, pentru a-l anihiliza totalmente pe acest mare rău al întregului popor ?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri