16.1 C
Chișinău
marți, 27 septembrie, 2022

Percheziții DNA la Spitalul Județean Cluj; ancheta o vizează pe soția senatorului Alexandru Cordoș

Must read

Comentarii recente

DNA roProcurorii DNA efectuează joi percheziții la Spitalul Județean Cluj, în cauză fiind implicată Mihaela Lucia Cordoș, soția senatorului Alexandru Cordoș, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare.

Sursele citate susțin că procurorii fac cercetări cu privire la Mihaela Lucia Cordoș, care ar fi promis unor persoane, prin traficarea influenței de care se bucura ea sau soțul său parlamentar și în schimbul mai multor foloase și bani, că le obține locuri de muncă.

Aceasta ar fi pretins, în perioada 2013 — decembrie 2014, sume diferite (800-1.000-1.500 de euro, 3.000 de lei, 10.000 de lei) de la cel puțin opt persoane.

Potrivit surselor, ar exista indicii că la faptele de trafic de influență participa și soțul ei, senatorul Alexandru Cordoș, de trecerea și influența acestuia prevalându-se Mihaela Cordoș la diverse persoane care voiau să obțină locuri de muncă, promovarea unor examene.

Ea susținea că se bucură, mai spus sursele, de influență la conducerea unor instituții cum ar fi Spitalul Clinic Județean Cluj, Inspectoratul Școlar Județean Cluj, Casa Județeană de Pensii Cluj.

Sursa: agerpres.ro

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri