8.2 C
Chișinău
luni, 27 martie, 2023

Omagii pentru femeile din Armata Națională

Must read

Comentarii recente

image-01

La ședința festivă de astăzi dedicată femeilor, Ministerul Apărării și-a arătat respectul față de doamnele care slujesc patria. Pentru indici înalţi în executarea funcţiei, femeile militare şi angajatele civile ale Armatei Naţionle au primit diplome, cadouri de preț și onorarii bănești.

Ministrul Apărării, Vitalie Marinuţa a felicitat femeile Armatei Naționale şi le-a mulţumit că au ales meseria cea mai dificilă, dar şi cea mai onorabilă – de apărător al patriei, în care rezistă doar persoanele cu verticalitate. „De-a lungul anilor, aţi asigurat tenace un parcurs modern Armatei Naţionale, în care v-aţi înscris perfect, astfel încât astăzi toţi sîntem mîndri de Dumneavoastră, de la general pînă la soldat”, a mai spus Vitalie Marinuţa.

Cu această ocazie este organizat un concert festiv la Centrul de Cultură şi Istorie Militară unde vor evolua  orchestra prezidenţială, ansamblul de muzică populară „Doina Armatei” și ansamblul vocal-instrumental al Armatei Naţionale, precum şi interpreţi autohtoni.

În prezent, 22 de procente din efectivul prin contract al Armatei Naţionale este constituit din femei.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri