12.2 C
Chișinău
duminică, 26 martie, 2023

O cercetătoare de origine română a primit Premiul internațional de excelență în cercetare

Must read

Comentarii recente

andreea_cervatiuc_ece77b6127Andreea Cervatiuc, originară din Botoșani și stabilită în Canada, a primit distincția ce se acordă, o dată pe an, unui singur cercetător din întreaga lume, care este onorat astfel pentru cel mai valoros studiu de specialitate apărut într-o publicație științifică.

Tânăra este este cercetător şi cadru didactic la Universitatea din Calgary, unde predă cursuri universitare şi post-universitare în domeniul lingvisticii aplicate, potrivit Agerpres.

În calitatea sa de câştigătoare a Premiului internaţional de excelenţă pentru anul 2013, românca a fost invitată să fie vorbitorul de onoare al anului 2013 în cadrul Convenţiei anuale şi Expoziţiei Internaţionale TESOL 2013 (TESOL International Convention & English Language Expo) şi la Forumul doctoral internaţional din domeniu (2013 International TESOL Doctoral Forum), evenimente găzduite de Dallas (SUA), cu participarea a peste 7.000 de cadre didactice, universitari şi cercetători din toată lumea.

În cadrul acestui eveniment, organizat sub genericul „Demonstrând excelenţa”, a avut loc şi ceremonia de acordare a premiulu

Sursa: EVZ.ro

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri