0.5 C
Chișinău
miercuri, 26 ianuarie, 2022

Nicolae Timofti discută cu PLDM, PL și PDM

Must read

Comentarii recente

8639BBD1-D0C0-0615-50E4-270EA2A152B5 Altă rundă de negocieri convocată de Președintele Nicolae Timofti. Astăzi fracțiunile din fosta Alianță se vor întîlni cu șeful statului pentru a discuta despre formarea noului guvern.  La ultima întrevedere, fracțiunile din AIE2 erau confuze și nu luase încă o decizie finală.

Astăzi, la ora 13:00, președintele se va întîlni cu PLDM, iar cu PL și PDM la ora 15:15 și respectiv 15:45.

Potrivit declarațiilor făcute de Nicolae Timofti, deocamdată doar PLDM a propus un candidat la funcția de premier. Președintele spune că va asculta toate argumentele fracțiunilor și în cele din urmă va decide pe cine să-l numească prim-ministru.

De pe 20 martie, președintele a purtat discuții cu partidele politice din Parlament. PCRM a refuzat să ia parte la consultări.

Nicolae Timofti a afirmat că va face tot posibilul ca pînă pe 5 aprilie să dea numele noului prim-ministru.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

1 COMENTARIU

  1. Dacă Timofti propune candidatura lui Filat, atunci Ghimpuşor a pus-o de măligă. Plahotniuc îi va cere înapoi, suma imensă de bani, cu care l-a plătit pe Ghimpu, pentru a se opune candidaturii lui Filat. Apoi, Ghimpuşor va pierde veniturile din afacerile cu Şalaru de la CFM, cele de la benzinăriile din Cimişlia care îi aduc mari dividente. Atît de mari, încît pungaşul de el, a uitat, totalmente, de patriotism, românism, proeuropenism etc, devenind un excroc. La alegerile următoare, fie ele, anticipate sau ordinare, PL şi PD, nu vor depăşi pragul minim, de trecere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri