22.2 C
Chișinău
joi, 18 august, 2022

Năstase, despre reținerea lui Shor: Un joc perfid făcut de Plahotniuc

Must read

Comentarii recente

Andrei nastase forumReținerea primarului de Orhei, Ilan Shor, face parte dintr-un scenariu pus la cale de oligarhul Vladimir Plahotniuc, din care face parte și fostul administrator al Băncii de Economii, susține liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase.

El a comentat reținerea lui Shor de către Centrul Național Anticorupție pe un termen de 72 de ore, acesta fiind acuzat de spălare de bani și escrocherie în proporții deosebit de mari.

„Reținerea Șoricelului e parte a unui joc perfid, cu tentă electorală, făcut de peștele Plahotniuc și scula sa, Șor, cu scopul de a elimina din campania electorala mesajul care-l incriminează, furtul miliardului.
Recuperarea banilor furați de la oameni și tragerea la răspundere penală reală a făptuitorilor o vom face imediat după schimbare. Iar aceasta este aproape”, a comentat Andrei Năstase.

Potrivit procurorului Adriana Bețișor, dosarul pe care a fost reținut Shor nu are legătură cu cel în care este implicat Vladimir Filat. Shor este acuzat de escrocherie în proporții deosebit de mari și spălare de bani.

Bețișor susține că aplicarea măsurii de arest vine după ce au fost furnizate „noi dovezi de peste hotare”, urmând ca ulterior să se solicite procedura de arest pentru 30 de zile.

Sursa:independent.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri