1.6 C
Chișinău
miercuri, 7 decembrie, 2022

Mustrare pentru directorul Spitalului Valentin Ignatenco

Must read

Comentarii recente

operatieDirectorul spitalului Valentin Ignatenco, Nicolae Starciuc,  a fost sancționat. Starciuc a primit mustrare aspră după ce comisia, formată de direcția municipală de sănătate, a ajuns la concluzia că șeful spitalului se face vinovat de faptul că ustensilele medicale erau folosite necorespunzător.

Mihai Moldovanu, șeful Direcției Sănătate,  a declarat în cadrul ședinței Primăriei de azi dimineață că a fost demarată o procedură de achiziții publice pentru procurarea seturilor de utilaje de care mai are nevoie spitalul. Moldovanu spune că a vorbit cu studenții care au recunoscut că au făcut lecții practice anume cu bormașini industriale. „Acum 20 de ani se lucra cu astfel de instrumente. De prin anii 1985. Ele se mai păstrează la Spitalul de Urgență, la Spitalul de Traumatologie și la Centrul Mamei și Copilului, dar aceste instituții sunt la balanța Ministerului Sănătății. Noi am soluționat problema. Bormașinile au fost scoase din spital și se lucrează doar cu cele medicale”, a mai precizat șeful Direcției Sănătate.

Scandalul de la Spitalul Valentin Ignatenco a început acum o săptămână, când în presă a apărut un filmuleț, în care doi medici efectuează o operație folosind o bormașină industrială.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri