18.9 C
Chișinău
miercuri, 10 august, 2022

Moldova Agroindbank amenințată de pericolul unui atac raider

Must read

Comentarii recente

658x0_MAIB1Conducerea țării a fost informată de riscurile pe care ar putea să le suporte cel mai mare partener – suport din Republica Moldova. Astfel, Nicolae Timofti, Marian Lupu și Dorin Drăguțan au primit pe 18 aprilie o scrisoare de înștiințare despre posibilele acțiuni frauduloase la MAIB din partea Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare.

„Oricum, am fost informați că tranzacții suspicioase cu acțiuni MAIB au avut loc, la fel ca în cazul atacurilor raider din vara anului 2011. Vă solicităm respectuos să examinați urgent această situație și să vă asigurați că se utilizează toate pârghiile legale pentru a suspenda tranzacțiile care au loc și a anula efectul lor dacă acestea sunt ilicite”, scrie în textul scrisorii.

Președintele BERD, Suma Chakrabarti anunță că membrii Consiliului Director vor face noi investiții la Moldova Agroindbank. Cu atît mai mult, autoritățile trebuie să întreprindă măsuri decisive de protecție, afirmă Chakrabarti, cerînd să fie pus la curent cu pașii realizați în vederea protejării băncii.

Amintim că Moldova  Agroindbank a fost ținta unui atac raider și în 2011. Principalul bănuit era Vlad Plahotniuc.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

1 COMENTARIU

  1. Curat ţară de nebuni! Plahotniuc, cu adepţii lui, A.Tănase, Poalelungi, Corochi, Pleşca, Berlinschi, Lupu, Ghimpu etc, continuă ravagiile raider asupra băncilor, cu scopul de a se îmbogăţi, de a sărăci total ţara şi cetăţenii. Dacă au mai rămas demnitari cinstiţi în ţara aceasta, trebuie să întreprindă de urgenţă ceva, de altfel, ţara va fi total distrusă de aceşti indivizi, cu adevărat bolnavi psihic. dacă nu sunt în stare, să declare deschis şi oficial şi să ceară aportul populaţiei şi ţărilor europene. Este culmea! Aceste canalii nu se vor opri de la sine, ei trebuie toţi pedepsiţi după religia musulmană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri