2.2 C
Chișinău
miercuri, 29 martie, 2023

Mesajul ambasadorului SUA pentru politicienii români: Nu vă mai amestecați în administrarea companiilor de stat pentru a obţine beneficii

Must read

Comentarii recente

ambasador SUA roRomânia trebuie să rupă influenţa politică din procesul de luare a deciziilor economice. Este declaraţia făcută de ambasadorul Statelor Unite la Bucureşti, Hans Klemm, care face apel la liderii politici să nu se mai amestece în companiile deţinute de stat.

Acesta le-a transmis să se gândească la binele ţării pe termen lung, mai ales anul viitor, când avem două ture de alegeri.

„România trebuie să rupă ciclul influenţei politice asupra factorilor de decizie din economie. 2016 este un an cu două alegeri şi totodată un an de cumpănă pentru România. Fac apel la liderii politici să dea un exemplu pentru viitor, să lase deoparte preocupările politice pe termen scurt şi să se concentreze pe binele ţării, pe termen lung. Nu vă mai amestecaţi în managementul companiilor deţinute de stat pentru câştiguri politice şi daţi-le şansa acestor companii să acţioneze conform bunelor practici în afaceri, pentru ca toţi românii să poată beneficia”, a declarat Hans Klemm, ambasadorul SUA la Bucureşti.

În replică, premierul Victor Ponta a spus că este „cu totul de acord”. „Eu anul viitor nu mă ocup de campanie ci de guevrnare”, a continuat el.

Sursa:digi24.ro

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri