21.1 C
Chișinău
joi, 18 august, 2022

Maia Sandu depune o contestaţie privind nedeclararea cheltuielilor pentru publicarea pliantelor cu mesaje denigratoare la adresa ei

Must read

Comentarii recente

maia-sanduMaia Sandu va depune astăzi o contestaţie la CEC privind nedeclararea cheltuielilor pentru publicarea unor pliante cu mesaje denigratoare şi manipulatorii la adresa sa. „Aceste pliante au împânzit Moldova. Jurnaliştii au demonstrat că Dodon stă în spatele producerii lor”, a scris candidatul forţelor antioligarhice pe pagina sa de Facebook.

Foile volante, cu un conţinut denigrator la adresa liderului PAS, distribuite în Chişinău şi în alte localităţi din ţară, nu conţin informaţii despre cine le tipăreşte, în ce tiraj şi din ce resurse, fapt care contravine legislaţiei electorale.

Maia Sandu a calificat, din start, informaţiile de pe pliante drept falsuri şi tentativă de denigrare din partea contracandidaţilor săi. Mai mult, pe 28 octombrie, reprezentanţii PAS au depus o sesizare la Inspectoratul General de Poliţie, prin care au cerut iniţierea unei investigaţii „în vederea identificării celor care au organizat tipărirea, transportarea şi distribuirea acestor pliante ilegale, cu pedepsirea lor potrivit rigorilor legale”.

Liderul forţelor antioligarhice la prezidenţiale declară că apreciază efortul jurnaliştilor de investigaţie în deconspirarea traseului pliantelor denigratoare la adresa ei.

„E grăitor faptul că un reporter de investigaţie a reuşit ceea ce nu a reuşit să facă toată poliţia din Moldova timp de 10 zile; şi locul unde se distribuiau aceste pliante se află la 5 minute distanţă de sediul MAI. Asta arată, încă o dată, că instituţiile statului sunt în comă profundă”, a conchis Maia Sandu.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri