1.9 C
Chișinău
marți, 18 ianuarie, 2022

Maia Sandu a fost invitată la Procuratura Generală, în legătură cu denunțul depus împotriva lui Vlad Plahotniuc

Must read

Comentarii recente

Maia Sandu spune că a primit invitație să se prezinte mâine, 12 octombrie, la Procuratura Generală, în legătură cu denunțul depus împotriva lui Vlad Plahotniuc, pentru uzurparea puterii în stat. 

„Nici o persoană sau partid politic nu poate să folosească puterea în scopurile proprii, așa cum se întâmplă la noi”, declarase în septembrie lidera PAS, Maia Sandu.

UNIMEDIA amintește că în septembrie curent partidul PAS a depus un denunț împotrtiva politicianului Vlad Plahotniuc, unde îl acuză de acapararea puterii în stat.

Sursa:unimedia.info

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

1 COMENTARIU

 1. PE CE SE BAZEAZĂ REGIMUL PLAHOTNIUC?

  Pe ce se bazează regimul Plahotniuc? Fără doar și poate regimul Plahotniuc se bazează pe foarte mulți bani, care au cel puțin origine suspectă. Totul a început cu coruperea și subjugarea din timp a justiției, în particular procurorul general de la timpul respectiv Corneliu Gurin a fost pregătit minuțios de Plahotniuc prin șantaj și posibil corupere sau vice versa pentru rolul pe care l-a avut în doborârea „colosului” pe picioare de mămăligă Vlad Filat. Din timp s-a făcut ierodarea treptată, dar sigură a imaginii lui Vlad Filat la care a contribuit și însuși Vlad Filat prin modul său balcanic de viață. După procesul aranjat cu denunț minciunos, cu judecători și procuror corupți, la acești bani s-au adăugat și cel puțin o bună parte din banii fraudați de Ilan Shor din sistemul bancar în urma târgului între acesta și Plahotniuc.

  Anume banii i-au permis lui Plahotniuc să-i corupă și să-i
  șantajeze pe majoritatea „tulucilor” lui Vlad Filat după ce
  „cireada” acestuia a rămas fără „văcar”. După ce și-a asigurat majoritatea în parlament odată cu instalarea așa numitului guvern, care nu-i decât o adunătură de lepădături controlate de Plahotniuc cu aceleași unelte ale lui încercate de mai multe ori, care sunt corupția și șantajul, Plahohniuc și-a terminat opera de uzurpare a puterii în stat.

  Așa numitul președinte al Republicii Moldova prorusul Igor Dodon este opera cea mai „desăvârșită” a matrapazlâcarului Plahotniuc. Fără susținerea oligarhului Plahotniuc bolșevicul primitiv Dodon n-ar fi ajuns niciodată președinte, iar Kașpirovsky al politicii moldovenești, Plahotniuc a folosit foarte iscusit raportul de forțe de la noi de atunci și cu toată puterea holdingului său de presă și de asemenea numărului deși relativ mic de copupți și șantajați din adepții săi, Plahotniuc a reușit să-i asigure idiotului carierist Dodon cele 5% de voturi, care au făcut
  difirența. Acum după ce faptele au fost deja consumate ne putem da seama ce coșmar ar fi fost pentru uzurpator Dna Maia Sandu, președintă a Republicii Moldova.

  P.S. Acest articol nu este un pamflet și trebue tratat ca atare. Orice asemănare cu personaje reale din viața și politica de pe malul pârâului Bâc nu este întâmplatoare, ci este purul adevăr. Dacă n-o să cunoaștem adevărul despre trecut riscăm să nu ne smulgem niciodată din mlaștina uzurpatorului Plahotniuc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri