11.1 C
Chișinău
marți, septembrie 21, 2021

Locuitorii oraşului Orhei, la discuţii cu membrii Platformei Demnitate şi Adevăr

Must read

Comentarii recente

andrei nastase orheiPlatforma Demnitate şi Adevăr continuă întâlnirile cu cetăţenii. De această dată, membrii Platformei DA au ajuns la Orhei. Locuitorii oraşului au adus în discuţie furtul miliardului din cele trei bănci şi susţin ca actuala clasă politică este una coruptă, care îşi bate joc de propriul popor. Oamenii s-au mai plâns şi de lipsa locurilor de muncă. Întâlnirea cu cetăţenii din Orhei s-a desfăşurat la Casa de Cultură. 

„Eu nu admit şi nu pot admite faptul că ţara mea astăzi este guvernată de o minoritate cum este cea prezentă în Parlament. Ştiţi foarte bine, cu 10 la sută este creditată această aşa-zisă guvernare pro-europeană, nicăieri în lume nu guvernează minorităţile, peste tot în lume gurnează majorităţile. Iată pentru ce se bate Platforma Demnitate şi Adevăr în continuare, pentru aceste prezidenţiale, ca un mijloc de apropiere a parlamentarelor şi a schimbării totale în bine în Republica Moldova”, a declarat liderul Platformei DA, Andrei Năstase, în cadrul întâlnirii.

orhei platforma„Noi avem planul pentru salvarea şi dezvoltarea RM, ştim ce trebuie de făcut cu economia, cum să fie interzise toate off-shore-urile, să scoatem economia din umbră. Credeţi-mă, e posibil de salvat Republica Moldova. Da, e adevărat, situaţia e grea, pentru că de 25 de ani nu s-au făcut reforme”, a spus şi vicepreşedintele Platformei, Alexandru Slusari.

La rândul lor, locuitorii oraşului Orhei au adus în discuţie mai multe probleme cu care se confruntă.

În timp ce membrii Platformei discutau cu locuitorii din Orhei, afară scandau aşa-zişii protestatari ai controversatului primar Ilan Shor, numele căruia apare şi în raportul Kroll ca fiind unul dintre principalii beneficiari ai furtului miliardului.

Susţinătorii lui Ilan Shor au plecat acasă înainte ca membrii Platformei DA să iasă de la întrunire. După două ore de discuţii, oamenii au scandat în faţa clădirii „Eu nu mă tem!”, în susţinerea campaniei pornită de internauţi, care poartă aceeaşi denumire.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri