-2.3 C
Chișinău
sâmbătă, 28 ianuarie, 2023

Liberalii Șalaru, Moldovanu și Cebanu, demiși

Must read

Comentarii recente

pageZiua demiterilor la Guvern. Astăzi președintele Nicolae Timofti a semnat decretul de remaniere a viceprim-ministrului, Mihai Moldovanu și ministrului Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, Anatol Șalaru la cererea premierului interimar. Tot astăzi a fost demis și liberalul Ion Cebanu de la șefia Agenției „Moldsilva”. De cealaltă parte, ministrul în exercițiu Dorin Recean, l-a înaintat pe Veaceslav Ceban în funcția de viceministru de interne.

 Potrivit declarațiilor lui Mihai Ghimpu, „aceasta este o dovadă că mergem spre alegeri anticipate. Atunci, care este sensul să eliberezi miniștrii, dacă ai deja desemnat prin decret candidatul la funcția de prim-ministru? Oricum în 15 zile, conform legii, prim-ministrul desemnat tebuie să vină cu Programul de guvernare și lista Cabinetului de Miniștri”.

Remarcăm că acum două săptămîni, Parlamentul a votat o lege ce prevede extinderea atribuțiilor Guvern în exercițiu și a prim-ministrului interimar, care permite premierului de a face remanieri de cadre.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

2 COMENTARII

  1. Mişka Ghimpov a rupt cuiul! Încetul cu încetul, îi fuge pămîntul de sub picioare. Dar ce a vrut, aceea a căpătat. A vrut să sugă de la mai multe ţîţe, pentrucă este un jîdan hapsin. L-am votat ca pe un patriot, iar el s-a dovedit a fi un trădător, cu nr.2, după Roşka. Ghimpov a vrut şi cu ea în – dînsa şi cu sufletul – în rai. A trădat cauza naţională a noastră, s-a vîndut lui Plahotniuc ( dar şi merită: business, firme, apartament de lux, conac în bucureşti etc,etc). Anume datorită lui, s-a distrus AIE2, nu altcineva a distrus-o. El a făcut atîta rău poporului băştinaş în 3 ani, cît n-a reuşit nici un politician, sau partid politic. Trist este că mulţi nu înţeleg şiretlicurile acestui, foarte ticălos, politician. Ghimpulei!? A-i terminat-o cu politica. Degrabă îţi va fi deschis un dosar penal. Ve-i pedde toată averea cadonată de Plaha şi Şalaru şi vei fi aruncat ca un condom.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri