21.6 C
Chișinău
joi, 6 octombrie, 2022

Klaus Iohannis, aşteptat din nou la Chişinău

Must read

Comentarii recente

klaus iohannisPreşedintele României, Klaus Iohannis, este aşteptat, din nou, cu o vizită oficială în Republica Moldova, în următoarele săptămâni.

La această etapă, au loc discuţii în acest sens, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei, Vlad Ţurcanu. După ce se va pune totul la punct, va fi anunţată data oficială a vizitei, precum şi alte detalii.

Klaus Iohannis a întreprins prima sa vizită la Chişinău, în calitate de preşedinte ales al României, pe 28 noiembrie. Vizita de atunci a simbolizat sprijinul pentru consolidarea democraţiei şi alinierea RM la valorile europene, după cum a menţionat Iohannis.

„România are o datorie de necontestat: constituirea unui spaţiu de democraţie, stabilitate şi prosperitate pentru cetăţenii Republicii Moldova. Aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană este un proiect naţional al României. Îmi doresc ca aceasta să se întâmple în perioada mandatului de preşedinte al României”, este una dintre declaraţiile făcute de preşedintele român la Chişinău.

sursa: jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri