-2.3 C
Chișinău
sâmbătă, 28 ianuarie, 2023

Iurie Bolboceanu nu mai este în Partidul Democrat de astăzi

Must read

Comentarii recente

bolboceanu-2-e1378927202467Unul dintre cei mai longevivi membri ai PD, Iurie Bolboceanu a declarat astăzi, la ședința Parlamentului că se retrage din fracțiunea Partidului Democrat și chiar din formațiune.

Bolboceanu a declarat că retragerea din PD nu reprezintă un motiv de bucurie, ținând cont de situația în care se află astăzi Republica Moldova.

La rîndul său, președintele fracțiunii PD, Marian Lupu a declarat că anunțul lui Bolboceanu a luat prin surprindere și totodată, nu prea. „Ne-a surprins pe motiv că fostul coleg nu a anunțat conducerea partidului, nici conducerea fracțiunii parlamentare. Nu ne-a surprins pentru că am primit tot felul de informații cu privire la diferite acțiuni de acest fel. Care din aceste acțiuni sunt adevărate, care nu, doar timpul va demonstra”, a enunțat Lupu, menționînd că Partidul Democrat nu-I va impune să-și depună mandatul de deputat.

Marian Lupu nu exclude că decizia lui Bolboceanu ar putea fi influențată și de faptul că el nu se va regăsi pe listele candidaților PD pentru alegerile parlamentare.

 

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri