-1.7 C
Chișinău
duminică, 29 ianuarie, 2023

I.Dodon: ”Pentru voi integrarea europeană este o lozincă frumoasă”

Must read

Comentarii recente

plahotniucCompania Nobil Air a fost o salvare, o metodă de a economisi bani și totodată nici un om de afaceri n-a făcut un serviciu politicienior, întrucît vizita la Bruxelles din 29 octombrie a fost una oficială, fiind delegați mai mulți lideri de partide și de fracțuni parlamentare. Asta au vrut să sugereze liderii Coaliției în cadrul emisiunii de aseară ”Cabinetul din umbră” de la Jurnal TV.

Valeriu Streleț: Delegația care a plecat la Bruxelles pe 29 octombrie a fost una oficială din partea RM, care a inclus lideri de partide și fracțiuni parlamentare. Câțiva membri ai acestei delegații oficiale și-au asumat cheltuielile de transport pentru întreaga delegație. În ce constă crima? Acești oameni, membri ai delegației, au considerat, având faptul că nu avem o rută directă Chișinău-Bruxelles, că timpul lor merită sacrificiul financiar ca să reușească să meargă și să se întoarcă în aceeași zi. Spre exemplu plecați cinci oameni la Briceni. Unul are mașină, altul plătește benzina, iar ceilalți trei nu plătesc pentru că nu mai are rost. Eu personal nu am plătit. Partea mea de cheltuieli a fost acoperită de liderul meu de partid.

Dumitru Diacov: Dacă eu aș fi funcționar de stat și aș merge cu avionul unui businessman care se folosește de serviciile mele ca politician, este o chestie care trebuie pedepsită. Din câte știu nu a achitat un om de afaceri care ar fi făcut un serviciu politicienilor.

Igor Dodon: Dacă vreți în Europa, uitați-vă ce se întâmplă acolo. Pentru așa cazuri, oamenii își dau demisia, pentru o simplă cină, pentru faptul că cineva i-a plătit contul de la hotel. Pentru voi, integrarea europeană este doar o lozincă frumoasă.

Ion Hadârcă: Dacă privești cu lupa orice pai, îți pare o bârnă. Nu-l întrebăm pe domnul Dodon cum și-a făcut campania pentru alegerile municipale. Știm noi cam cât costă. Problema s-a umflat nejustificat. Ruta aceasta a fost una salvatoare. Până la urmă s-au făcut economii, nu înțeleg care este nedumerirea.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

1 COMENTARIU

 1. Sunt extrem de stranii raspunsurile oficialilor invitati la emisiunea „Cabinetul din umbra”. In primul rand, conform legii functionarului public, nici un demnitar de stat si nici un functionar public nu are dreptul, ba chiar este interzis, sa se foloseasca de srviciile agentilor private, in procesul de executare a func’iilor sale de serviciu.
  Aceasta trebuie sa fie considerata si interpretata ca „MITA”.
  Dar daca este asa, atunci de ce aceasta slujba a lui Plahotniuc, CNA, nu intenteaza dosare penale de luare de mita?
  Insa conform Codului fiscal, aceasta facilitate acordata de „PAHAN” servitorilor parlamentari, mai poate fi considerata si ca o facilitate fiscala, care ar trebui adaugata la venitul declarat la sfarsitul anului si care ulterior sa fie impozitata conform procedurilor prevazute de lege.
  Daca si Hadirca a comentat in folosul sau, acest gest al lui Plahotniuc, atunci HALAL de voi, ELITA moldoveneasca….
  Atunci ramane doar toti sa ne aliniem la parlamentari sa luam sa varam in buzunar si sa tacem.
  Ce exemplu aratati voi dragi parlamentari oamenilor de rand.
  Cum va luptati voi cu coruptia?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri