2.2 C
Chișinău
miercuri, 29 martie, 2023

Gheorghe Bunea Stancu, trimis în judecată pentru abuz în serviciu și conflict de interese

Must read

Comentarii recente

DNA roFostul preşedinte al Consiliului Judeţean Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, a fost trimis în judecată de procurorii DNA. El este acuzat de abuz în serviciu şi conflict de interese. Bunea Stancu se află în detenţie într-un alt dosar.

Procurorii DNA spun că în perioada 2006-2012, Gheorghe Bunea Stancu, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Brăila, a finanţat, prin firme intermediare, două cluburi sportive din Municipiul Brăila cu peste 7 milioane de lei. De asemenea, ar fi dat în folosință cu titlu gratuit un autoturism pe o perioadă de 5 ani către cluburile sportive. Alături de Bunea Stancu a mai fost trimisă în judecată și Alina Daniela Rusu, fost director economic al CJ Brăila pentru că a a aprobat finanțarea cluburilor fără temei legal.

Fostul şef al CJ Brăila a fost condamnat, în aprilie 2014, la trei ani de închisoare cu executare în dosarul „Mită la PSD”, fiind acuzat de folosirea influenței ce rezultă din funcția de conducere într-un partid pentru a obține pentru altul bani sau foloase necuvenite.

Sursa:digi24.ro

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri