vuncÎndrăgita formaţie din România, Vunk, este alături de protestatarii din Piaţa Marii Adunări Naţionale. Artiştii de peste Prut au ţinut să transmită un mesaj de încurajare oamenilor care protestează la Chişinău.

„Prieteni români, ne pare rău că n-o să putem fi cu voi astăzi la mitingul din Piaţa Marii Adunări Naţionale, dar ne pare mult mai bine că o să fiţi voi zeci de mii, aproape o sută de mii de oameni. Din păcate n-o să putem ajunge acolo pentru că suntem în munţi, filmăm un clip. Nu întâmplător piesa pe care o filmăm se numeşte „Un nou univers”. Pentru asta cred că luptaţi şi voi acum, pentru asta sunteţi în stradă – un nou univers, o lume mult mai corectă, mai frumoasă, pentru o ţară ca afară”, afirmă solistul formaţiei, Cornel Ilie, întro postare video pe contul oficial de Facebook

„Împreună cu voi şi noi de aici încercăm să ne facem auziţi, să spunem acelaşi lucru despre demnitate şi adevăr. Nu uitaţi că formaţia Vunk vă admiră, vă respectă şi vă iubeşte”, încheie solistul trupei Vunk.

(34 accesari)