„CEDO a constat că a fost încălcată legea. Este vorba de un caz clasic, când un cetățean atentează la confortul unui om al regimului este trimis la pușcărie sau la psihiatrie”, a declarat juristul Partidului Acțiune și Solidaritate, Sergiu Litvinenco

„Cerem demisia doamnei Buliga. Este clar că o persoana din cauza căreia RM a fost condamnată la CEDO nu are dreptul moral să reprezinte poporul. Cerem să fie investigate și acțiunilor tuturor celor implicați. Decizia CEDO este rechizitoriu față de aceste persoane. Este un caz care amintește de Uniunea Sovietică”, a adăugat Sergiu Litvinenco.

Secretarul PAS, Igor Grosu, a spus că „faptul cum a administrat acest caz, cum au fost forțate organele de exerciții nu are nicio scuză. Cred după vestita declarație „spălați pelincuțe”, Buliga s-a ales cu eticheta psihiatria politică a PD. Pe lângă această psihiatrie mai avem și o psihoză în toată ziua de la holding. Să fie bună să întoarcă banii la buget”.

„Doamna Buliga minte când spune că încercat să-l ierte pe acel bătrân. Dacă ar fi vrut să discute cu acel om care a fost provocat, nu ai fi depus cererea. Guvernanții rămân subjugați. Ei sunt primii candidați la un tratament psihiatric”, a spus secretarul Platformei DA,Chiril Moțpan.

„Este o eroare a întregului sistem. În spatele lui Buliga sunt și alți deputați trădători. Jos deputații corupți”, a spus liderul PLDM, Viorel Cibotaru.

Sursa:jurnal.md