-1.8 C
Chișinău
sâmbătă, 28 ianuarie, 2023

Filat nu are nicio legătură cu scandalul din PL

Must read

Comentarii recente

Vlad-FilatNegocierile lui Vlad Filat nu au vreo legătură cu neînțelegerile din fracțiunea Partidului Liberal. Astăzi, premierul și-a exprimat speranța că liberalii vor rezolva cît mai curînd neplăcerile.

„Nu aș lega ceea ce se întîmplă în Partidul Liberal cu situația politică în vederea învestirii unui nou Guvern”, a declarat Vlad Filat. Mai mult decît atît, candidatul la funcția de prim-ministru spune că este nevoie în continuare de un parteneriat viabil pentru asigurarea unei bune guvernări.

Menționăm că vineri, grupul reformator al Partidului Liberal a cerut demisia lui Mihai Ghimpu. În cele din urmă, cinci deputați au fost excluși din partid. Mihai Ghimpu remarcă că vinovat de toate se face Vlad Filat.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

1 COMENTARIU

  1. Se vede de la o poştă, că Ghimpu turbă, dar nici nu poate da înapoi. A fost bine plătit de PLAHA, CA SĂ FIE ADVERSARUL lui Filat, şi n-are încotro. Deci, a-i fost bine plătit, – fă-ţi funcţia! Te-ai legat cu Plaha? Aşa îţi trebuie. Ai să strîngi tu patlagele pe malul Nistrului, nu altă cineva. Banii mari trebuie răsplătiţi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri