9.4 C
Chișinău
luni, 26 septembrie, 2022

„Duetul Plahotniuc-Shor cântă tot mai des la unison, ridicând jaful secolului la cel mai înalt grad al cinismului şi nimicniciei”

Must read

Comentarii recente

shor-plahaModul în care televiziunile lui Vladimir Plahotniuc au prezentat declaraţiile lui Vasile Zgardan cu privire la concertul organizat la Orhei în noaptea de Revelion scoate şi mai mult la iveală tandemul oligarhului cu Ilan Shor, învinuit că a obţinut prin înşelăciune peste 5 miliarde de lei de la BEM, comentează jurnalistul Vasile Năstase.

„Abia a venit anul nou, că Plahotniuc şi amicul său de hoţii, Shor, au intrat în hora manipulărilor şi minciunilor cu care deja ne-am deprins. Prin intermediul zoiniţelor, aceştia acreditează ideea că Vasile Zdardan, colegul nostru de la Platforma Civică Demnitate şi Adevăr, i-ar fi numit pe oamenii de la Orhei idioţi. Iată ce spune moara de gogoşi a olgarhiei criminale:”Un cunoscut lider al formaţiunii, Vasile Zgardan, i-a numit proşti şi idioţi pe toţi cei care au sărbătorit noaptea dintre ani la Orhei. Ia să citim mesajul respectiv cu atenţie: „Mari proşti şi idioţi trebuie să fim, ca să ne bucurăm de un concert plătit din banii furaţi de la noi”. Aţi observat diferenţa? Vasile Zdardan, în realitate, trage un rezonabil semnal de alarmă că un popor este prostit de nişte nemernici de tâlhari care au furat miliardul şi ne dau concerte din banii furaţi”, a comentat Vasile Năstase.

„Imaginaţi-vă, ca să-l parafrazăm pe ex-ambasadorul german în Moldova, că din rezervele federale ale Germaniei s-ar fi furat un miliard de euro, iar hoţul, un ipotetic primar de metropolă, ar organiza concerte pentru concitadini. Ar ieşi cu buldozerele în stradă, nu-i aşa?! Duetul Plahotniuc- Shor cântă tot mai des la unison, ridicând jaful secolului la cel mai înalt grad al cinismului şi nimicniciei”, a adăugat jurnalistul.

Anterior, vicepreşedintele Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr, Alexandru Slusari, a menţionat că organizarea concertului de Revelion de la Orhei a costat câteva zeci de mii de euro. Aceşti bani ar fi fost donaţi de către primarul oraşul Ilan Shor, care ar avea conturile îngheţate, a menţionat Slusari. Potrivit lui, PG şi CNA sunt obligate să verifice „din ce surse a finanţat inculpatul concertul de Revelion din Orhei”.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri