20 C
Chișinău
sâmbătă, 1 octombrie, 2022

Ducele oligarhiei

Must read

Comentarii recente

duca si plahotniucEste evident că ținta următoare a oligarhului Plahotniuc este obținerea cu orice preț a instituției prezidențiale. În acest sens, dacă comunitatea internațională se va opune, inclusiv protestatarii, oligarhul va desemna la președinție o sculă obedientă, un fel de Filip de la guvernul nocturn.

Un astfel de reprezentant de seamă ai „regimului” este activistul proeminent al Partidului Democrat, Președintele Academiei de Științe a Moldovei, membru al guvernului, Gheorghe Duca. Individul este unul controversat și în acest sens vă propunem să luați cunoștință de articolul Duca și Plahotniuc publicat de ziarul Panorama http://www.pan.md/blog/duka-i-plahotnyuk

Aici veți găsi multiplele fraude și furtișaguri comise de acesta încă de pe timpurile cînd slujea partidul comunist al lui Voronin.
Conform concluziei autorului, de fapt Gheorghe Duca si Maria Duca sunt la ora actuală un fel de cuplu de genul Nicolae si Elena Ceaușescu din România socialistă și dictatorială.

De asemenea, în presă apar tot mai multe dezvăluiri despre caracterul controversat al academicianului în ale mașinațiilor, cum i se mai spune în popor. Vă propunem să aflați și poziția ex-deputatului în Parlamentul țării, Mihai Petrache, care vine cu dezvăluiri despre eventualul candidat la președinție al lui Plahotniuc.

Petrache a cerut guvernului să se curețe și a sugerat să înceapă cu Duca

Fostul membru al parlamentului, Mihai Petrache, a cerut guvernului Filip să se curețe și a sugerat să înceapă cu președintele Academiei de Științe, Gheorghe Duca.

El a susținut că este necesar ca guvernul să înceapă cu el însuși, iar acest lucru va constitui un test profesional, moral al echipei guvernamentale! Vrem ca guvernul să convingă publicul că se poate începe cu cineva concret. Declarația a foost făcutăă la o emisiune de la un post de televiziune privat.

Potrivit lui Petrache, nu este normal ca în componența guvernului să fie inclus un individ cu reputația îndoielnică care stă acolo deja de 14 ani!

Mai mult, Petrache a spus că acest membru al guvernului, președintele Academiei de Științe, Gheorghe Duca, a fost ales în mod ilegal pentru al treilea mandat, și că banii furați de la subvenții și de la buget, sunt transferați în conturi offshore! Despre acest lucru a semnalat și Curtea de Conturi, dar că nu există nico reacție.

„În ultimii ani, această persoană controversată s-a acoperit cu steagul PD. De ce prim-ministrul, guvernul nu începe să curețe grajdurile de acolo? „- a întrebat ex-deputatul Mihai Petrache.

Sursa: pan.md

 

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri