20.5 C
Chișinău
vineri, 1 iulie, 2022

Dragnea-i cetățean fidel al statului paralel

Must read

Comentarii recente

Pe domnul Dragnea îl taie o nevoie acută să facă dezvăluiri de senzație. Zice că vrea la comisia SRI, amenințând că o să spună el ce n-a spus George Maior.

Taman când așteptam cu toții să rupă breaking news tăcerea șeful PSD, ia te uită, comisia majoritară PSD-ALDE, condusă de un soi de valet al lui Daddy, pe nume Manda, blochează la vot audierea. Îi încalcă astfel, cu cruzime, libertatea de expresie lu șefu, cum ar veni.

Mai mult, același Manda anunță că fostul director executiv SRI Coldea nu poate veni la audiere, fiind răcit. Coldea reacționează pe loc: „Nu sunt răcit, domle!”. „Las că știm noi mai bine; acum, până trece Congresul Partidului, vrei să stai acasă, ești răcit, generale, dar nu-ți dai seama. După aia, poți să vii la comisie și cu gripă aviară, nu-i problemă”.

Și, uite-așa, se străduiesc trepădușii să facă uitate zisele clare și trosnitoare ale fostului director SRI, Maior: Dragnea era nelipsit la întrunirile tovărășești organizate de SRI, cu sau fără porcării pe masă. Aprigul luptător cu „statul paralel”, victima poliției politice a binomului, stătea la o țuică și-o proteină cu Coldea și Kovesi. Se pupa cu Maior, care cică conduce acuma o conspirație paralelă anti Dragnea de la Washington. Se bucura să fie băgat în seamă.

Ca orice activist PCR de școală nouă, și veche, dl Dragnea speră să fie sprijinit de organe în lupta politică.

Pentru o dată, are dreptate principalul strigaci antiparalel al PSD, Codrin Ștefănescu: „Adică eu îmi sparg bojocii de pomană, de pomana porcului, patroane? Trădare să fie, dar să luăm și noi!”.

În clipa de față, simplii membri PSD, votanții și simpatizanții Partidului sunt puși în fața sfruntatei minciuni pe care le-o vinde liderul suprem de mai bine de un an: în vreme ce se tot bate cu el, Dragnea e cetățean fidel al statului paralel. Le e imposibil să nu constate că președintele PSD este un arivist fățarnic, un escroc politic care-și bate joc de ei, gata să se facă frate și cu Soroș ca să posede puterea.

Pentru toți pesediștii, a continua să susțină PSD-ul lui Dragnea înseamnă să-și asume că sunt și ei niște escroci, niște cutre ordinare, pe care doar lipsa unei funcții înalte îi împiedică să se manifeste ca atare.

PCR, tătânele întru hoție și minciună al PSD, a păstrat până în ultima clipă masca comunistă pe figură: Ceaușescu a murit cântând Internaționala. Odată cu mărturiile lui Maior, Partidul lui Dragnea este despuiat și de bruma de ideologie fantasmagorică a luptei cu statul paralel, rămânând, pentru cine vrea să vadă, o cârdășie nudă de interlopi condusă de un tartor. Sau, cum zice doamna Rovana Plumb, de un lider european.

Sursa:republica.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

1 COMENTARIU

  1. Acesta-i „renumitul” CTP (Cristian Tudor Popescu), dacă nu mă înșel. Am o stare aproape de vomă ori de câte ori îl aud! Românii îl „iubesc” atăt de mult că i-au distrus crucea de pe mormântul lui taică-său! Mai departe comentarii nu-s! Alegerea pe cine să promovați desigur vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri