-0 C
Chișinău
joi, 1 decembrie, 2022

Documente care scot la iveală abuzurile şi fărădelegile premierului desemnat Pavel Filip

Must read

Comentarii recente

filip plahotniuc„Cheltuieli nemotivate, contracte nerespectate, prejudicierea regulată a bugetului de stat, încălcarea drepturilor angajaţilor, manipularea tranzacţiilor străine prin diferenţe de curs valutar, tranzacţii dubioase între Tutun CTC şi SA Bucuria.

Astea sunt doar o parte a probelor acumulate de protestatari care reflectă abuzurile şi fărdelegile premierului desemnat, Pavel Filip. Domnule Preşedinte, acum puteţi considera că asupra d-lui Pavel Filip planează suspiciuni de…?”, se arată într-un mesaj al liderului Platformei Demnitate şi Adevăr adresat preşedintelui Timofti, postat cu puţin timp în urmă pe pagina sa de Facebook însoţit de un şir întreg de documente, care confirmă acuzaţiile de mai sus.

Din documentele publicate de Năstase reiese că Pavel Filip a comis mai multe ilegalităţi în perioada în care a fost director al companiei Tutun CTC.

Printre acestea, liderul Platformei DA enumeră prejudicierea sistematică a bugetului de stat, contracte neonorate, cheltuieli nemotivate, manipularea tranzacţiilor cu agenţi din străinătate prin diferenţele de curs valutar, tranzacţii dubioase între Tutun CTC şi SA Bucuria, încălcarea drepturilor angajaţilor.

Năstase a prezentat unele documente emise de Ministerul Agriculturii şi de Procuratura Generală care scot la iveală abuzuri şi încălcări în perioada în care Filip a condus compania.

Liderul Platformei DA a publicat şi rezultatele unui control de audit al rapoartelor financiare din perioada ianuarie-august 2009, din care iarăşi reies mai multe nereguli comise.

filip doc 1

filip doc 2

filip doc 3

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri