8.3 C
Chișinău
joi, septembrie 23, 2021

Dinu Plângău, candidatul ACUM, BĂTUT în fața inspectoratului de poliție Edineț

Must read

Comentarii recente

Președintele Organizației de Tineret a Platformei Demnitate și Adevăr, Dinu Plângău, candidatul ACUM Platforma DA și PAS pe circumscripția nr. 3 Edineț, ar fi fost bătut astăzi chiar în fața Inspectoratului de Poliție Edineț și în prezența polițiștilor de trei persoane necunoscute. Totul s-ar fi întâmplat în jurul orei 12:25.

„În atenția presei, ambasadelor acreditate în Republica Moldova şi observatorilor internaționali. Astazi, în jurul orelor 12.25, după live-ul din fața comisariatului de poliție Edineț, am fost bătut chiar pe scările poliției de trei persoane necunoscute în prezența poliției. Indivizii m-au lovit, amenințat cu rafuială fizică şi îndemnat să părăsesc Edinețul. Acum sunt în drum spre spital pentru examinarea gravității leziunilor corporale, după ce am depus o plângere la polițiştii care nu au reacționat în nici un fel la agresiunile persoanelor şi i-au lăsat să plece”, a scris Dinu Plângău pe pagina sa de facebook.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

2 COMENTARII

 1. Asa stat ne dorim noi ,unde putem fi batuti chiar in fata politiei ?! Politia ,platita din banii nostri , pentru a apara viata si ordinia publica, ramine imobila la agresiunea fizica a acestui tinar .In orce zi in locul lui Petic, Plingau putem sa ne aflam noi, copilul sau o ruda a noastra.Sa alegem un stat de drept si nu de teror !Sa alegem persoane oneste,care nu se vind la „пучёк”!Nu ramineti indifirenti numai de-aceia ca nu se refera la voi. Mine poti fi tu umilit si calcat in piciore !Saracia, frica,terorul sunt aliatii pegimului,dar nu pe mult timp! Sa votam pentru o tara libera si buna!

 2. ATACUL BANDITESC DIN FAȚA COMISARIATULUI DE POLIȚIE EDINEȚ A FOST ORGANIZAT CHIAR DE ȘEFII POLIȚIEI?

  Incidentul din fața Comisariatului de Poliție din Edineț este mult mai grav, decât poate să le pară unora. Chestia asta cum, că „leziuni corporale vizibile nu avea”, știm noi cum se face. Bandiții știu cum să lovească, ca să nu rămână urme vizibile! Aceștea pot și să ucidă omul și să nu lase leziuni corporale vizibile. Și cine altcineva ar fi îndrăznit să sară la bătaie în fața Comisariatului de Poliție ziua mare, la ora 12.25, chiar pe scara comisariatului, în văzul polițiștilor în afară de cineva, care se înțelesese cu polițiștii, adică fusese trimis chiar de ei?

  Banditul Talpa Iadului de Moldova Plahotniuk a trecut la a doua etapă de CAPTURARE a Moldovei. După ce a uzurpat Justiția, cu ajutorul justiției uzurpate a capturat Parlamentul, UZURPATORUL Talpa Iadului de Moldova Plahotniuk și-a pus Guvern de buzunar din care face parte și Poliția,
  inclusiv polițiștii bandiți de la Edineț, care au trecut fățiș la intimidarea opoziției Antioligarhice.

  Așa dar, polițiştii nu au reacționat în nici un fel la agresiunile „persoanelor” şi i-au lăsat să plece. Faptul, că anume aceștea au stat la originea atacului BANDITESC din fața Comisariatului de Poliție Edineț nu lasă nici o îndoială. Talpa Iadului de Moldova Plahotniuk umblă la întâlnirile cu
  alegătorii cu o brigadă întreagă de bodigarzi, polițiști în civil, etc. Pe dl Dinu Plângău atacatorii l-au lovit, amenințat cu rafuială fizică şi îndemnat să părăsească Edinețul în timp ce polițiștii, care erau de față n-au reacționat.

  În aceste condiții, când Talpa Iadului de Moldova Plahotniuk și regimul său criminal au trecut la atacuri banditești împotriva opoziției ANTIOLIGARHICE, apare veșnica întrebare. CEI DE FĂCUT? Desigur, trebuie să trecem prin toate etapele democratice de combatere a acțiunilor banditești ale regimului. Trebuiesc anunţate ambasadele şi observatorii internaţionali cu privire la această încercare obraznică de a intimida concurenţii electorali şi a influenţa mersul scrutinului. În continuare urmează să se reacționeze în dependență de acțiunile Talpei Iadului de Moldova Plahotniuk
  și regimului său banditesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri