18.3 C
Chișinău
joi, 11 august, 2022

De Florii, Andrei Năstase a fost la biserica din satul natal, însoţit de mama sa şi prima lui învăţătoare

Must read

Comentarii recente

Liderul Platformei Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, a fost astăzi la biserica din satul Mândreşti, raionul Teleneşti.

„De Florii, Andrei Năstase a fost la biserica din satul natal, însoţit de mama sa şi prima lui învăţătoare, Maria Grigorevna.

Am văzut licărul de bucurie din ochii oamenilor şi binecuvîntarea mândreştenilor. Cu Doamne Ajută!”, a scris Ina Chelea pe pagina de facebook.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

2 COMENTARII

 1. ESCROCUL ILAN ȘOR ÎN FAȚA CURȚII DE APEL CAHUL, AZI,
  2 APRILIE ANUL 2018 DUPĂ HRISTOS!

  Prima ședin?ă de judecată în dosarul Șor la Curtea de Apel Cahul va avea loc azi, 2 aprilie anul 2018 după Hristos! Până la ora 15.46 nici o veste despre începerea ședinței de judecată și nici despre „samociuvstvie” a renumitului escroc Ilan Șor.

  De diminea?ă escrocul Ilan Șor în casa s-a de la Orhei s-a trezit foarte „bodrâi”, avea poftă de mâncare foarte bună, înfulecând doi puișori tineri prăjiți în unt, înghițind o sticlă de vin de colecție „Risling”, apoi și-a luat desertul, o ceașcă de ciocolată neagră aproape fierbinte și-a sărutat soția Jasmin și cei trei copii și spunându-i soției să fie cuminte și să-l aștepte, împreună cu Marina Tauber și
  garda de corp s-a pornit pe jos la Cahul.

  Când va ajunge Ilan Șor la Cahul vom afla diseară pe postul de televiziune Prime al oligarhului uzurpator Plahotniuk, desigur, dacă va ajunge.

  Știrile de ultimă oră ne anunță, că prima ședință de judecată în dosarul Șor la Curtea de Apel Cahul a fost amânată pe motiv că primarul de Orhei ar avea probleme de sănătate care nu i-ar permite să se prezinte în fața instanței.

  Viitoarea ședință, potrivit purtătoarei de cuvânt a Procuraturii Anticorupție, a fost fixată pentru data de 23 mai.

 2. PE CAL ALB

  Și există măcar un singur om întreg la minte în țara asta capturată de oligarhul uzurpator Plahotniuk, care nu era sigur, că ori pe inculpat de emoție îl apucă pântecăria ori în judecători dă o epidemie de diareie? Mai pe scurt dosarul trebuie tărăgănat până la sfârșitul anului și punctum. Următoarea ședință de judecată va avea loc tocmai la 23 mai. Adică inculpatul escroc Ilan Șor mai câștigă încă 2 luni. În așa tempou alert mai repede se va ajunge la alegerile parlamentare de la sfârșitul anului și escrocul Ilan Șor va fi ales deputat în Parlament în circumscripția nominală Orhei, iar condamnarea nici nu va mai avea sens, deoarece viitorul deputat în Parlament Ilan Șor va beneficia de imunitate parlamentară.

  La 23 mai cel mai posibil se va îmbolnăvi cineva din judecători și inculpatul va mai câștiga încă 2 luni, adică iunie și iulie. După aceasta vor mai rămâne trei luni până la alegerile parlamentare, care vor fi colacul de salvare pentru escrocul Ilan Șor, care-l va scăpa de închisoare.

  Și acum după această bătaie de joc de popor și de țară să mai spună cineva că oligarhul uzurpator Plahotniuk nu-i corupt și nu i-a vândut escrocului Ilan Șor “indulgența” de închisoare pentru 2 miliarde de dolari din cele 2,9 miliarde furate de escroc de la popor, asemenea Papei de la Roma în Evul Mediu păcătoșilor, ca să-i ierte de păcate?

  Acum, bre Andrușa Năstase! A venit timpul tău de glorie să organizezi o manifestare grandioasă împotriva nelegiuirilor oligarhului uzurpator Plahotniuk și în apărarea legii
  în R. Moldova! Atunci poporul recunoscător te va alege nu numai primar general al municipiului Chișinău, dar îți va face statuie și o va încăleca pe calul lui Kotovcki din fața hotelului Cosmos în locul acestuia. Eu, Reporter îți promit solemn să vopsesc tot calul în alb din cont propriu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri