Circa 1500 de FRAUDE, doar în ziua alegerilor; Raportul blocului ACUM Paltforma DA și PAS a fost făcut public // DOC

Blocul ACUM Paltforma DA și PAS a publicat raportul cu privire la fraudele electorale din cadrul scrutinului parlamentar din 24 februarie.

Raportul conține 120 de pagini și documentează în jur de 1500 de nereguli admise doar în ziua scrutinului.

Blocul ACUM Paltforma DA și PAS a anunțat că va expedia dosarul fraudării alegerilor la Curtea Constituțională.

Raport Fraude Alegeri 2019 Blocul ACUM-DA-PAS by Jurnal on Scribd

Blocul ACUM Paltforma DA și PAS a publicat raportul cu privire la fraudele electorale din cadrul scrutinului parlamentar din 24 februarie.

Sursa:jurnal.md

(67 accesari)

Related Posts

Corupție

Contrabandă cu tutun prin poșta diplomatică a Ministerului de Externe

Corupție

Percheziții matinale la vama Sculeni: polițiștii reținuți și-ar fi făcut „afacere” din pandemie

Corupție

Certificate de vaccinare false. Nemerenco: avem nume de medici, asistenți medicali, centre de sănătate în care această afacere a fost pusă pe roate

Corupție

Cum făcea contrabandă un șef al Poliției de Frontieră din Republica Moldova. Ancheta, pornită după lansarea a mii de pachete de țigări dintr-un deltaplan

Corupție

Alina Radu s-a retras din Comitetul Consultativ Independent Anticorupție

Corupție

ANI: Primar PAS depistat cu incompatibilitate și un conflict de interese

2 comentarii până acum

 1. PENTRU?…

  Șor,
  „pentru” Popor,
  Plahotniuk,
  pentru Coșciug,
  Dodon,
  pentru Armaghedon!

 2. SCĂPARE REGRETABILĂ A BLOCULUI ACUM

  Adică Blocul ACUM solicită NUMAI anularea și invalidarea mandatelor deputaților în circumscripțiile uninominale nr. 47 și nr. 48, acolo unde au votat cetățenii R. Moldova din stânga Nistrului și în circumscripția uninominală nr. 4, or.Rîșcani (deputat ales – Mizdrenco Vladimir), circumscripția uninominală nr. 18, or.Orhei (deputat ales – Ilan Șor) și circumscripția uninominală nr. 17, or.Nisporeni (deputat ales – Vladimir Plahotniuc)?

  Dar cum rămâne cu circumscripția uninominală nr. 19, com.Ivancea, r. Orhei (deputată aleasă – Marina Tauber)? Oare j****** asta păduchioasă Marina Tauber n-a folosit banii furați de j****** hoț Ilan Șor și anume din cele 40 miliarde de lei (2,9 miliarde de dolari), din așa numitul “furt al miliardului” pentru mituirea alegătorilor, tot așa cum i-a folosit concubinul ei și șef de partid Ilan Șor?

  Știu, că ZDG promovează numai anumite opinii pro Blocul ACUM, iar eu am ferma convingere, că omiterea solicitării de anulare și invalidare a mandatului de deputat al j******* Marina Tauber este unul din primele semne de neseriozitate și inconsecvență a conducerii Blocului ACUM și în primul rând a dnei Maia Sandu. Dacă astfel de semne vor continua, prevăd un sfârșit trist pentru dna Maia Sandu în cancanul lăbârțat al Talpei Iadului de Moldova Plahotniuk de la Edelweiss. Oare, dna este atât de sigură c-o vor ține încheieturile, acolo?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *