24.4 C
Chișinău
marți, 28 iunie, 2022

Campania de propagandă pentru uninominal continuă; Mihail Gofman face precizări după publicarea unui interviu fals şi îi transmite un mesaj lui Plahotniuc

Must read

Comentarii recente

gofman 1Continuă şirul manipulărilor din cadrul campaniei lansate de PD pentru a promova cu orice preţ uninominalul. De această dată, a fost publicat un interviu fals care îi este atribuit lui Mihail Gofman, fostul şef-adjunct al Serviciului prevenire şi combatere a spălării banilor din cadrul CNA.

Funcţionarul care anterior l-a numit pe oligarhul Vladimir Plahotniuc drept principalul beneficiar al furtului miliardului afirmă că este împotriva introducerii unui sistem electoral uninominal în Republica Moldova şi că acest interviu este o nouă manipulare marca GBC.

„Sunt categoric împotriva adoptării uninominalului ca să reconfirm secretul cel mare, care până în prezent ramâne a fi un secret de stat al Republicii Moldova, atât de râvnit şi protejat de paraşutaţii de la GBC în Procuratură, CNA sau BNM, cine a furat rezervele valutare a ţării. Da, a fost, este şi ramâne tot el – Il Coordonatore brazilian Vladimir Plahotniuc sau Vlad Ulinici, cu toate celelalte cetăţenii cumpărate”, a comentat Gofman.

„La fel, sunt contra adoptării votului mixt, fiindcă prin aceasta se urmăreşte perpetuarea menţinerii la putere a coordonatorului furtului rezervelor valutare a ţării”, a adăugat Gofman.

Fostul şef-adjunct al Serviciului prevenire şi combatere a spălării banilor din cadrul CNA a mai ţinut să-i transmită un mesaj lui Plahotniuc.

„Cât nu te-ai zbate, sunt sigur că, până la urmă, vei întoarce miliardul furat şi nu numai, în mâinile trudite ale cetăţenilor Republicii Moldova”, a spus Mihail Gofman.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri