2.2 C
Chișinău
miercuri, 1 februarie, 2023

Bodișteanu: „Țîcu a căzut în capcana unor bîrfe și bănuieli”

Must read

Comentarii recente

bodisteanu ocOctavian Țîcu regretă că a plecat prea devreme de la minister, de aceea apelează la diferite tactici pentru a-i deruta pe toți. Este răspunsul ministrului Tineretului și Sportului, Octavian Bodișteanu la acuzațiile lansate ieri de fostul lui șef.

„El face aceste lucruri ca să ne deruteze. Tebuia să aleagă o altă tactică.  Nu înțeleg de ce povestește la toate canalele toate discuțiile în detalii cu prim-ministrul Leancă, cu fostul prim-ministru, care au avut un caracter confidențial. Este ridicol, nu poți să vorbești despre discuții cu alt bărbat. Nu-l pot numi decît gură spartă. Dînsul nu poate să recunoască înfrîngerea, dar ca sportiv trebuie să recunoască”. Mai mult, șeful MTS afirmă că Țîcu a discreditat Ministerul și a stricat relația cu cele mai importante federații din țară.

Bodișteanu nu poate explica cum Țîcu posedă acte în original dacă acesta nu mai lucrează la minister. Primul mărturisește că ex-ministrul i-a cerut prietenie cînd a fost numit în funcție, iar în cele trei luni de lucru și-a făcut doar PR.

Amintim că într-o conferință de presă, Octavian Țîcu a declarat că Octavian Bodișteanu a făcut spălări de bani, complice fiind Octavian Bucătari. Șeful MTS și șeful Direcției sport de performanță au remarcat că-l va acționa în judecată pentru pagube morale și „aberații nefondate”.

Astăzi Țîcu a fost citat la CNA pentru acuzațiile lansate.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri