8.3 C
Chișinău
joi, septembrie 23, 2021

Apel către cetăţeni: Mobilizare în ziua în care Filip va cere vot de încredere în Parlament

Must read

Comentarii recente

protest 16 ianuarie 2016Cetățenii sunt chemați să se mobilizeze masiv în ziua în care Parlamentul va examina învestirea Guvernului Filip. Apelul a fost lansat de către mai mulți lideri ai Platformei „Demnitate și Adevăr”, la protestul care se desfășoară la acest moment în PMAN.

Jurnalistul Vasile Năstase, unul din membrii Platformei, a transmis că „în ziua când la Parlament va fi pusă în discuţie candidatura lui Filip la șefia Guvernului, trebuie să înconjurăm Parlamentul şi să spunem că nu suntem de acord, să cerem dizolvarea Parlamentului şi alegeri anticipate”.
Un apel în acest sens a făcut și Alexandru Slusari, membru al Platformei „Demnitate și Adevăr”.
„Întreaga societate trebuie să se mobilizeze şi să vină la Parlament pentru a se împotrivi votării unui Guvern controlat de oligarhul Vladimir Plahotniuc. Trebuie să fim 150-200 de mii de oameni și să nu permitem să voteze. Doar în acest fel va cădea dictatura și hunta”, a spus Slusari.
Piața Marii Adunări Naționale este din nou centrul unor proteste de amploare. Cetățeni din toate raioanele țării s-au adunat în centrul Chișinăului, după desemnarea lui Pavel Filip la funcția de premier.
Sursa:independent.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri