4.2 C
Chișinău
duminică, 28 noiembrie, 2021

Andrei Năstase s-a întâlnit cu Traian Băsescu la Bucureşti: „Mesajul a fost clar – e nevoie de o consolidare adevărată a celor interesaţi de distrugerea regimului criminal”

Must read

Comentarii recente

basescu andrei nastasePentru a scoate Republica Moldova din impas este nevoie de o consolidare adevărată, nu doar declarativă, a tuturor eforturilor şi actorilor politici interesaţi de distrugerea regimului criminal. Este mesajul pe care liderul Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, susţine că l-a primit din partea mai multor politicieni de la Bucureşti.

Preşedintele PPDA s-a întâlnit astăzi şi cu fostul preşedinte al României, Traian Băsescu.

„Din nou la Bucureşti, alături de Preşedintele Traian Băsescu, atent şi mereu interesat de evoluţia situaţiei politice din Republica Moldova. Tot astăzi am avut întrevederi cu oameni politici din diverse partide, experţi parlamentari, analişti de politică externă, ziarişti şi reprezentanţi ai diasporei moldoveneşti în capitala României”, a scris Andrei Năstase pe contul său de Facebook.

„Mesajul pe care l-am perceput este foarte clar: Republica Moldova nu trebuie să piardă şansa de a ieşi din impas, iar pentru asta este nevoie de o consolidare adevărată, nu doar declarativă, a tuturor eforturilor şi actorilor politici interesaţi de distrugerea acestui regim criminal”, a adăugat liderul PPDA.

Reamintim că luni, 20 iunie, expiră termenul invitaţiei la discuţii publice sugerat de Platforma Demnitate şi Adevăr în vederea consolidării eforturilor împotriva regimului Plahotniuc.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri