22.2 C
Chișinău
joi, 18 august, 2022

Andrei Năstase, despre tandemul Plahotniuc-Dodon: Scopul lor este distrugerea cu orice preţ a partidelor de reală opoziţie; Se tem ca de moarte de Platforma DA care a reuşit să consolideze societatea

Must read

Comentarii recente

Andrei nastase independentVadimir Plahotniuc şi Igor Dodon urmăresc cu orice scop distrugerea cu orice preţ a partidelor anti-sistem. Între timp, aceştia mimează o confruntare geopolitică în spatele căreia de fapt continuă jafurile şi urmăresc transformarea Republicii Moldova într-o zonă gri a corupţiei.

Declaraţiile aparţin preşedintelui Platformei Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase. Liderul mişcării protestatare afirmă că atacurile acestui tandem se vor intensifica la alegeri şi a îndemnat forţele de opoziţie şi societatea civilă să facă un front comun împotriva regimului.

„Urmăriţi cu atenţie tandemul Plahotniuc – Dodon cum mizează în permanenţă o sterilă confruntări geopolitică, în dosul căreia fură şi fură. Ce urmăresc? Împărţirea între ei a ţării şi transformarea acesteia într-o zonă gri a corupţiei şi contrabandei şi o imensă spălătorie de creieri şi de bani iliciţi. Sarcina lor principală este distrugerea cu orice preţ a partidelor de reală opoziţie, anti-sistem, cu persoane care niciodată nu au participat la guvernare, nu sunt vulnerabile şi încearcă să unească societatea în vederea soluţionării problemelor reale – sărăcia, lipsa locurilor de muncă, corupţia, exodul masiv al populaţiei”, a declarat Andrei Năstase.

„Aceste specimene provenite din acelaşi sistem se tem ca de moarte de Platforma DA, un partid antioligarhic şi anti-sistem, care a reuşit să consolideze societatea deşteptată în cadrul multiplelor acţiuni civice şi politice, la proteste paşnice, civilizate, în alegerile prezidenţiale. Iată de ce timp de doi ani suntem atât de dur atacaţi, intimidaţi şi linşaţi mediatic de sculele coordonatorului mafiei din Moldova, conştient de faptul că formaţiunea noastră niciodată nu va face cu el niciun compromis, cu excepţia alegerii penitenciarului în care îşi va ispăşi pedepsele – acesta va corespunde în mod obligatoriu rigorilor general-umane”, a adăugat liderul PPDA.

Andrei Năstase afirmă că Dodon, în înţelegere şi cu sprijinul direct al lui Plahotniuc, face acelaşi lucru cu un alt partid şi liderul acestuia, Renato Usatîi, care recent l-au susţinut în cadrul campaniei electorale.

„Iar în alegeri, vine rândul şi altor partide să fie lovite de tandem. Că Dodon a luptat pentru funcţia de preşedinte nu în scopul demontării regimului criminal, ci pentru participarea la guvernarea în comun cu Plahotniuc a unui stat capturat şi jefuirea în continuare a poporului Moldovei, nu încape îndoială. Dar ce facem noi, societate civilă, partide politice, parteneri de dezvoltare? E timpul să scăpăm de amândoi. Şi vom scăpa doar unindu-ne forţele. Să incepem cu cele intelectuale”, a conchis preşedintele Platformei Demnitate şi Adevăr.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri