11.1 C
Chișinău
duminică, octombrie 17, 2021

ANAF scoate la vânzare clădirile sechestrate de la Dan Voiculescu

Must read

Comentarii recente

2012_08_30_dan voiculescu8x_rszFiscul scoate la vânzare clădirile pe care i le-a sechestrat lui Dan Voiculescu în dosarul ICA, scrie site-ul Profit.ro.

15 milioane de euro va fi preţul de pornire pentru sediile care în care funcţionează grupul Grivco, trustul media Intact și televizunile Antena 1 și Antena 3.
Suma de pornire reprezintă un sfert din prejudiciul de 60 de milioane de euro estimat de procurori în dosarul devalizării privatizării frauduloase a Institutului de Cercetări Alimentare.

Turnul Intact, de pe malul lacului Băneasa, este cea mai scumpă dintre clădirile scoase la vânzare. Are preţul de pornire de 8,3 milioane de euro.
Tot acolo este şi sediul Grivco, cu un preţ de pornire de 3,5 milioane de euro. În vreme ce sediul Antenelor 1 şi 3 de pe şoseaua Bucureşti-Ploieşti are un preţ de pornre de 3,4 milioane de euro.

Fiscul a ales să vândă clădirile, deşi avea şi opţiunea să le dea în folosinţă unor instituţii publice.
Dosarul ICA i-a adus lui Dan Voiculescu o condamnare la închisoare de 10 ani. Iar familia sa poate participa la licitaţia organizată de Fisc, dacă îşi doreşte ca firmele pe care le controlează să nu achite chirie unui nou proprietar al clădirilor din Băneasa.

Sursa:digi24.ro

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri