23.2 C
Chișinău
luni, 26 septembrie, 2022

Ambasadorul SUA la Chişinău: Cetăţenii Republicii Moldova merită un guvern care să acţioneze pentru bunăstarea lor; Noi susţinem acest popor

Must read

Comentarii recente

James Pettit.Protestele reprezintă calea democratică prin care poporul poate schimba ţara, însă este important ca acestea să fie paşnice. În această situaţie, guvernul trebuie să asculte cetăţenii. Declaraţiile au fost făcute de către ambasadorul Statelor Unite la Chişinău, James D. Pettit, precizând că cetăţenii Republicii Moldova merită să trăiască mai bine.

„Eu cred că este foarte evident că cetăţenii nu sunt satisfăcuţi de guvern. Ei merită un guvern care acţionează pentru bunăstarea lor. Cel mai important este ca manifestaţiile să fie paşnice. Este o manieră democratică pentru a schimba ţara, dar cel mai important este responsabilitatea guvernului de a asculta cetăţenii. Eu sper că totul va fi bine în această ţară. Republica Moldova este o ţară pe care o iubesc mult şi am mai spus că cetăţenii Republicii Moldova merită ceva mai bun, merită să trăiască mai bine şi mai multă prosperitate”, a declarat James Pettit.

Diplomatul american a mai afirmat că Statele Unite susţin cetăţenii ţării noastre.

„Noi nu sprijinim un anumit guvern sau anumiţi politiceni, dar sprijinim cetăţenii. Noi avem obligaţia să avem relaţii cu guvernul. Guvernul nu îl alegem noi, el este rezultatul alegerilor de acum un an. Reprezentanţii aleşi de popor trebuie să contribuie la dezvoltarea ţării”, a mai menţionat ambasadorul.

Amintim că la Chişinău au fost organizate mai multe proteste faţă de învestirea Guvernului Filip, iar cetăţenii au cerut alegri anticipate.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri